Chiptuning » Ford tuning » Ford Fiesta tuning » 1.4 TDCi (50 kW / 68 LE) referencia

Ford Fiesta chiptuning 1.4 TDCi 68 LE 2007 Prémium Pro finomhangolás


Ford Fiesta chippelés a 200000 kilométert futott 14 éves 68 lóerős 1.4 TDCi gépen, amely tulajdonosa Tápiószecső térségéből érkezett Stage1 beállítás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a remap eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval a vezethetőség és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a kinyomtatott teljesítménymérés. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva erőben 1% (-1 Ps) elmaradást, nyomatékban 2% (-3Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 14 évet megért Fordon. Így, 68 lóerő 160 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 67 lóerőt és 157 Nm-t tudott a Prémium Pro optimalizálásunk előtt.ford-fiesta-tuning-1-4-tdci-68

Ford Fiesta adatai

Gyártmány: Ford
Típus: Fiesta
Kivitel: Mk5 – 2001 – 2008
Motor: 1.4 TDCi (50 kW / 68 LE)
Katalógus teljesítmény: 68 LE
Forgatónyomaték: 160 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Siemens/Continental SID802
Motorkód: F6JB
Alvázszám: WF0HXXGA
Gyártási év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét jött: Tápiószecső

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-fiesta-tuning-chiptuning-1-4-tdci-68

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos emelés ezen a Fordon

Az általunk preferált, üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 90 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 190 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos reklámoz magasabb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű károkért Te tartod a hátad.


Ford Fiesta Tuning Rigotech módra

Ügyfekünk optimalizálás okán látogatott a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és pedálreakcióján. Kérése egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a dinamika drasztikus javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva a gyárival azonos élettartamot.

Ford Fiesta chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-fiesta/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Fiesta 68 PS motorja és hajtáslánca bőséges betervezett tartalékkal bír, emiatt a csippelés várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel chiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.4 TDCi (50 kW / 68 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.4 TDCi remap alkalmával érdemes tájékozódni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mert a beállítások megbízhatósága, haszna, díja brutálisan eltérő!

A kocsid 68 LE motorjának valamint hajtásláncának tartalékai ellenére is brutálisan felrobbantható egy akciós chip tuninggal vagy akármilyen Ford tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő PPro optimalizálás megvalósítása. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Ford egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Ford tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.4 TDCi erőforráson: +37% (+25 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +25% (+39 Nm) fokozódásával együtt. Az autót 92 Ps és 196 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Balázs bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében nem kell sportlégszűrőt használni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Ford teljesen egyforma és habár ügyfeleink elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis elég nagy a különbség köztük. Ezért minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltérő, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

ford-fiesta-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink szavatolják. Elég sok ehhez hasonló Fordot javítottunk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Fiesta #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Fiesta tuning » 1.4 TDCi (50 kW / 68 LE) referencia

1 Ford Fiesta tuning 1.4 TDCi 68 LE néhány referenciánk

  • Ford Fiesta tuning 1.4 TDCi 68 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Ford 1.4 TDCi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.4 TDCi teljesítménymérése

  • csoport 1.4 TDCi 68 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.4 TDCi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 1.4 TDCi 68 LE tuning referenciák

  • Ford 1.4 TDCi 68 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 1.4 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 1.4 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Fiesta chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!