Chiptuning » Ford tuning » Ford Focus tuning » 1.6 TDCi (66 kW / 90 LE) referencia

Ford Focus chiptuning 1.6 TDCi 90 Ps 2006 Prémium Pro csippelés


Ford Focus chippelés ezen a 280000 km-t futott 15 éves 90 lovas 1.6 TDCi gépen, amely Bátaszék közeléből érkezett motoroptimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a chip tuning haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt lemértük, így a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül bemutatható, analizálható a kinyomtatott eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest teljesítményben 7% (6 Ps) többletet, forgatónyomatékban 22% (43Nm) többletet rögzítettünk a mai 15 évet megért Fordon. Tehát, az autó a 90 Ps 200 NM gyári specifikációhoz képest 96 lovat és 243 Nm-t tudott a motoroptimalizálásunk előtt.ford-focus-tuning-1-6-tdci-90

Ford Focus specifikáció

Gyártmány: Ford
Típus: Focus
Kivitel: 2004 – 2010
Motor: 1.6 TDCi (66 kW / 90 LE)
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C3
Motorkód: HHDA
Alvázszám: WF04XXWP
Év: 2006
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Bátaszék

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-focus-tuning-chiptuning-1-6-tdci-90

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is biztonságos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 115 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 250 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért csak Te felelsz.


Ford Focus Tuning a Rigotechnél

Az autó gazdája chippelés okán érkezett a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, a nyomaték meggyőző növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva az elvárható megbízhatóságot.

Ford Focus chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-focus/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Focus 90 lóerős motorja és hajtáslánca jelentős betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, emiatt a chip tuning várható haszna számottevő. A motor jól érezhetően chippelhető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.6 TDCi (66 kW / 90 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.6 TDCi remap alkalmával tájékozódni kell milyen céghez látogatsz, mivel a hangolások megbízhatósága, megtérülése, ára nagyon eltérő!

A kocsid 90 lóerős erőforrásának valamint hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy túlhúzott akciós csiptuninggal vagy Ford tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, lépései

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő Prémium Pro remap kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Ford tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.6 TDCi erőforráson: +11% (+11 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +23% (+55 Nm) fokozódásával együtt. A Fordot 107 Ps és 298 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Ignácz bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében nem ajánlott sport légszűrő betétet betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Ford Focus 1.6 TDCi 90 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Ford teljesen egyforma és ugyan a tulajdonosok elvárásai valamikor közel állanak egymáshoz azért elég nagy a szórás köztük. Emiatt minden egyes munkánk teljesítménymérése eltér, csak a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, más meg óvatosabbra számít. Valakinek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit mutat.

ford-focus-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Elég sok ehhez hasonló Fordot vizsgáltunk, javítottunk, motoroptimalizáltunk az 1998 óta eltelt időben és ezekről elég sokszor publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Focus #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Focus tuning » 1.6 TDCi (66 kW / 90 LE) referencia

1 Ford Focus tuning 1.6 TDCi 90 LE néhány referenciánk

  • Ford Focus tuning 1.6 TDCi 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 1.6 TDCi 90 LE tuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Focus chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!