Chiptuning » Ford tuning » Ford Focus tuning » 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) referencia

Ford Focus chiptuning 1.6 TDCi 95 Ps 2011 Prémium Pro beállítás


Ford Focus chip tuning ezen a 240000 kilométert futott 10 éves 95 lóerős 1.6 TDCi vezérgépen, amely tulajdonosa Dunaújváros mellől jött chippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a csippelés haszna jól tesztelhető, mérhető.

A tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, ezért a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett látható, kiértékelhető a rögzített mérés. Kezdéskor a katalógushoz képest teljesítményben 2% (-2 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 6% (-14Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 10 éves Fordon. Szóval, 95 Ps 230 NM gyári ígérethez hasonlítva 93 lovat és 216 Nm-t mutatott a motoroptimalizálásunk előtt.ford-focus-tuning-1-6-tdci-95

Ford Focus specifikáció

Gyártmány: Ford
Típus: Focus
Kivitel: 2011 – 2014
Motor: 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE)
Teljesítmény: 95 LE
Forgatónyomaték: 230 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
ECU: Bosch EDC17C10
Motorkód: T3DA
Alvázszám: WF0LXXGC
Év: 2011
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Dunaújváros

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-focus-tuning-chiptuning-1-6-tdci-95

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 120 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 270 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég ajánl magasabb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Ford Focus Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos csiptuning okán érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója vezethetőségén és nyomatékán. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése, a rugalmasság meggyőző javítása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárható élettartamot.

Ford Focus chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-focus/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A Focus 95 LE-s motorja számottevő betervezett mechanikai tartalékkal bír, emiatt a csiptuning várható hozadéka jelentős. A motor biztonságosan hangolható, az élettartam kockáztatása technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.6 TDCi csiptuning alkalmával meg kell nézni tuning műhelyhez fordulsz, mivel a hangolások megbízhatósága, haszna, díja brutálisan változatos!

Szeretett autód 95 lóerős erőforrásának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán túlhúzható egy útszéli akciós tuninggal vagy akármilyen Ford tuning box használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, menete

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő Prémium Pro motoroptimalizálás kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Ford tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.6 TDCi erőforráson: +32% (+30 Ps) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +38% (+83 Nm) javulásával együtt. Az autót végül közös tesztkör után 123 lóerő és 299 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Ford Focus 1.6 TDCi 95 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Ford és habár a tulajdonosok elvárásai néha egyezést mutatnak mégis elég nagy a szórás köztük. Emiatt minden egyes tuningunk dyno tesztje eltérő, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, megint más meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

ford-focus-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok hasonló Fordot diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Focus #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Focus tuning » 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) referencia

1 Ford Focus tuning 1.6 TDCi 95 LE néhány referenciánk

  • Ford Focus tuning 1.6 TDCi 95 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 1.6 TDCi 95 LE tuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi 95 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Focus chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!