Chiptuning » Ford tuning » Ford Ranger tuning » 2.5 TD (81 kW / 110 LE) referencia

Ford Ranger 2.5 TD 110 LE 2002 Prémium Pro hangolás


Ford Ranger remap a 350000 kilométert futott 19 éves 110 LE-s 2.5 TD gépen, amely Tolna térségéből érkezett hozzánk csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chippelés eredménye könnyen mérhető.


ford-ranger-tuning-2-5-td-110

Ford Ranger alapadatok

Gyártmány: Ford
Típus: Ranger
Kivitel: -> 2010
Motor: 2.5 TD (81 kW / 110 LE)
Katalógus teljesítmény: 110 LE
Katalógus nyomaték: 266 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
ECU:
Motorkód: WLAT
Alvázszám: WF0LMFE4
Év: 2002
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Tolna

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
Ford beállításaink kezdőlapja

Chiptuning táblázat: biztonságos növekmény ezen a Fordon

Az általunk javasolt strapabíró tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 135 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 303 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hangoztat magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Ford Ranger tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj csiptuning okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárható élettartamot.

Ford Ranger tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-ranger/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
A Ranger 110 LE-s erőforrása számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, ennek köszönhetően az optimalizálás várható hozadéka durva. A motor jól érezhetően chiptuningolható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.5 TD (81 kW / 110 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.5 TD chippelés előtt érdemes tájékozódni milyen céghez mész, mivel a tuningok megbízhatósága, haszna, költsége nagyon eltérő!

Az autód 110 LE erőforrásának valamint váltójának adottságai ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy összetákolt akciós chiptuninggal vagy akármilyen Ford tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech stage1 beállítás eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk szempontjainak megfelelő Rigotech PPro chip tuning megvalósítása. A tökéletes tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Ford futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most a tulajdonos kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A tuningunk eredménye ezen a 2.5 TD erőforráson: élénkebb gyorsulás és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint elvárható az autó fogyasztásának érezhető csökkenése is.

Köszönjük Erika bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál oktalan sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Nálunk a féltett autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló Fordot teszteltünk, javítottunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről gyakran már láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Ford #Ranger #tuning #TD #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Ranger tuning » 2.5 TD (81 kW / 110 LE) referencia

1 Ford Ranger tuning 2.5 TD 110 LE néhány referenciánk

  • Ford Ranger tuning 2.5 TD 110 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Ford 2.5 TD motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.5 TD teljesítménymérése

  • csoport 2.5 TD 110 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.5 TD méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!