Chiptuning » Ford tuning » Ford Tourneo Custom tuning » 2.2 TDCi (114 kW / 155 LE) referencia

Ford Tourneo Custom 2.2 TDCi 155 Ps 2014 Prémium Pro csiptuning


Ford Tourneo Custom chip tuning ezen a 140000 km-t futott 7 éves 155 lóerős 2.2 TDCi szekéren, amely tulajdonosa Paks közeléből ugrott át chip tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a felhúzás hatása könnyen mérhető.

A tuning alatt mértük, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett látható, kiértékelhető a nyomtatott dyno teszt. Kezdéskor a katalógushoz képest teljesítményben 10% (-15 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-18Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 7 éves Fordon. Így, az autó a 155 LE 385 NM gyári ígérethez viszonyítva 140 LE-t és 367 Nm-t igazolt a motoroptimalizálásunk előtt.ford-tourneo-custom-tuning-2-2-tdci-155

Ford Tourneo Custom alapadatok

Gyártmány: Ford
Típus: Tourneo Custom
Kivitel: 2013 ->
Motor: 2.2 TDCi (114 kW / 155 LE)
Teljesítmény: 155 LE
Forgatónyomaték: 385 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental SID208
Motorkód: CVFFDD19
Alvázszám: WF03XXTT
Gyártási év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Paks

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-tourneo-custom-tuning-chiptuning-2-2-tdci-155

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen a Fordon

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is strapabíró motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 175 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 420 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Ford Tourneo Custom Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos chip tuning miatt érkezett a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és nyomatékán. Vágya egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis garantálva a gyárival azonos megbízhatóságot.

Ford Tourneo Custom tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-tourneo-custom/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Tourneo Custom 155 lóerős erőforrása számottevő betervezett mechanikai tartalékkal rendelkezik, emiatt a chippelés várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel húzható, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.2 TDCi motoroptimalizálás megrendelésekor tájékozódni kell milyen chip tuningoshoz fordulsz, mert a beállítások megbízhatósága, haszna, díja nagyon változatos!

Szeretett autód 155 Ps erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal felrobbantható egy útszéli olcsó chip tuninggal vagy Ford tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Prémium Pro stage1 beállítás kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Ford egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Ford tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.2 TDCi erőforráson: +20% (+28 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +20% (+72 Nm) növekedésével együtt. Az autót végül közös tesztkör után 168 Ps és 439 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Tibor pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport légszűrő betétet beszerezni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Ford Tourneo Custom 2.2 TDCi 155 LE eredménye mérőpadon

Nincs két egyforma Ford és bár az ügyfélkérések valamikor egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes projektünk teljesítménymérése eltér, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, valaki gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mire képes.

ford-tourneo-custom-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló Fordot vizsgáltunk, mértünk, motoroptimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal publikáltuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Ford #Tourneo Custom #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Tourneo Custom tuning » 2.2 TDCi (114 kW / 155 LE) referencia

1 Ford Tourneo Custom tuning 2.2 TDCi 155 LE néhány referenciánk

  • Ford Tourneo Custom tuning 2.2 TDCi 155 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.2 TDCi 155 LE tuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi 155 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Tourneo Custom chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!