Chiptuning » Ford tuning » Ford Transit Custom tuning » 2.2 TDCi (74 kW / 100 LE) referencia

Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100 Ps 2015 Prémium Pro motoroptimalizálás


Ford Transit Custom chippelés a 200000 kilométert futott 6 éves 100 lóerős 2.2 TDCi vezérgépen, amely Kajdacs mellől érkezett remap miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chippelés eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval az erő és pedálreakció javulásán felül bemutatható, analizálható a megjelenített teljesítménymérés. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 0% (0 Ps) többletet, nyomatékban 10% (31Nm) többletet regisztráltunk az aktuális 6 éves Fordon. Tehát, 100 Ps 310 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 100 LE-t és 341 Nm-t igazolt vissza a Prémium Pro csippelésünk előtt.ford-transit-custom-tuning-2-2-tdci-100

Ford Transit Custom adatai

Gyártmány: Ford
Típus: Transit Custom
Kivitel: 2013 – 2016
Motor: 2.2 TDCi (74 kW / 100 LE)
Teljesítmény: 100 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental SID208
Motorkód: DRFF
Alvázszám: WF01XXTT
Év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Kajdacs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is strapabíró chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 375 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz nagyobb adatokat, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.


Ford Transit Custom Tuning a Rigotechnél

András chippelés érdekében jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és nyomatékán. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, az erő meggyőző növelése mellett. Mégis szem előtt tartva az érkezővel azonos alacsony szervizköltségeket.

Ford Transit Custom chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-transit-custom/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Transit Custom 100 PS motorja számottevő betervezett túlméretezéssel van megáldva, tehát a csiptuning várható haszna nagy. A motor tökéletes eredménnyel húzható, a megbízhatóság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.2 TDCi chiptuning előtt érdemes tájékozódni kihez látogatsz, mivel a beállítások megtérülése, költsége brutálisan eltérő!

Az autód 100 LE erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is azonnal leamortizálható egy hibás olcsó remappal vagy akármilyen Ford tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte András szempontjainak megfelelő egyedi PPro chiptuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Ford tuning, remap eredménye ezen a 2.2 TDCi erőforráson: +67% (+67 LE) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +26% (+90 Nm) fokozódásával együtt. A Fordot 167 lóerő és 431 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük András bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport betétszűrőt beszerezni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Ford Transit Custom 2.2 TDCi 100 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Ford teljesen egyforma és habár ügyfeleink elvárásai néha hasonlók mégis elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, valaki finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

ford-transit-custom-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a megbecsült kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink garantálják. Sok hasonló Fordot mértünk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Transit Custom #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Transit Custom tuning » 2.2 TDCi (74 kW / 100 LE) referencia

1 Ford Transit Custom tuning 2.2 TDCi 100 LE néhány referenciánk

  • Ford Transit Custom tuning 2.2 TDCi 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.2 TDCi 100 LE tuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Transit Custom chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!