Chiptuning » Ford tuning » Ford Transit Custom tuning » 2.2 TDCi (92 kW / 125 LE) referencia

Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125 Ps 2015 Prémium Pro Stage1


Ford Transit Custom Stage1 beállítás ezen a 160000 kilométert futott 6 éves 125 LE-s 2.2 TDCi Fordon, ami Szeged közeléből érkezett hozzánk tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a csiptuning haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning előtt és után mértük, szóval az erő és fogyasztás javulása mellett kézzelfogható, analizálható a számszerűsített mérés. Kezdéskor a katalógusadathoz viszonyítva erőben 2% (-3 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-16Nm) elmaradást mértünk az aktuális 6 évet megért Fordon. Tehát, az autó a 125 Ps 330 NM gyári adathoz képest 122 lóerőt és 314 Nm-t mutatott a chiptuningunk előtt.ford-transit-custom-tuning-2-2-tdci-125

Ford Transit Custom specifikáció

Gyártmány: Ford
Típus: Transit Custom
Kivitel: 2013 – 2016
Motor: 2.2 TDCi (92 kW / 125 LE)
Katalógus teljesítmény: 125 LE
Forgatónyomaték: 330 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental SID208
Motorkód:
Alvázszám:
Évjárat: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-transit-custom-tuning-chiptuning-2-2-tdci-125

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Kezdj itt:
Ford tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is biztonságos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 155 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 395 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet nagyobb értékeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért Te felelsz.


Ford Transit Custom Tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj chiptuning okán érkezett hozzánk, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és nyomatékán. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt alacsony szervizköltségeket.

Ford Transit Custom chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-transit-custom/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Transit Custom 125 lovas motorja jelentős betervezett mechanikai túlméretezéssel van megáldva, emiatt a chip tuning várható haszna nagy. A motor biztonságosan hangolható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.2 TDCi (92 kW / 125 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 TDCi csiptuning megrendelésekor tájékozódni kell melyik chippeshez látogatsz, mert a chiptuningok minősége, haszna, díja nagyon eltérő!

A kocsid 125 lóerős motorjának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan leamortizálható egy akciós csiptuninggal vagy akármilyen Ford tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Róbert elvárásainak megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning van, hogy elsőre megvan a Ford egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a mérőpad használata és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Ford tuning, remap eredménye ezen a 2.2 TDCi erőforráson: +27% (+33 lóerő) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +16% (+49 Nm) fokozódásával . A Fordot végül 155 Ps és 363 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Róbert pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Ford Transit Custom 2.2 TDCi 125 LE teljesítménymérés diagram

Ritka, hogy két Ford teljesen egyforma és bár az ügyfélkérések néha hasonlók mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint valaki finomabbra szeretné. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit tud.

ford-transit-custom-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett autód maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai eljárásaink mellett, egyedülálló garanciáink szavatolják. Számos hasonló Fordot javítottunk, chiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és ezekről elég sokszor láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Ford #Transit Custom #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Transit Custom tuning » 2.2 TDCi (92 kW / 125 LE) referencia

1 Ford Transit Custom tuning 2.2 TDCi 125 LE néhány referenciánk

  • Ford Transit Custom tuning 2.2 TDCi 125 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Ford 2.2 TDCi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.2 TDCi teljesítménymérése

  • csoport 2.2 TDCi 125 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.2 TDCi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.2 TDCi 125 LE tuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi 125 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.2 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Transit Custom chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!