Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai i40 tuning » 1.7 CRDi (85 kW / 116 LE) referencia

Hyundai i40 chiptuning 1.7 CRDi 116 LE 2013 Prémium Pro Stage1


Hyundai i40 csiptuning a 140000 km-t futott 8 éves 116 lóerős 1.7 CRDi-n, amely Szigetszentmiklós közeléből érkezett optimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a tuning hatása könnyen mérhető.

A tuning alatt lemértük, ezért az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett kézzelfogható, analizálható a kinyomtatott mérés. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 4% (-5 LE) elmaradást, nyomatékban 3% (-8Nm) elmaradást mértünk ezen az aktuális 8 évet megért Hyundaion. Szóval, az autó a 116 Ps 260 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 111 lóerőt és 252 Nm-t igazolt a felhúzásunk megkezdésekor.hyundai-i40-tuning-1-7-crdi-116

Hyundai i40 alapadatok

Gyártmány: Hyundai
Típus: i40
Kivitel: 2011 ->
Motor: 1.7 CRDi (85 kW / 116 LE)
Katalógus teljesítmény: 116 LE
Forgatónyomaték: 260 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Bosch EDC17C08
Motorkód: D4FDD
Alvázszám: KMHLB81U
Évjárat: 2013
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Szigetszentmiklós

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

hyundai-i40-tuning-chiptuning-1-7-crdi-116

Neked is pont ilyen Hyundaiod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Hyundai tuning érdekel? Kezdj itt:
Hyundai tuning

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) emelés ezen a Hyundaion

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 131 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely feltüntet hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért Te fogsz fizetni.


Hyundai i40 Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk motoroptimalizálás okán látogatott a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó erején és előzési képességén. Kérése egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, a nyomaték jól érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis szem előtt tartva az elvárható megbízhatóságot.

Hyundai i40 lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/hyundai-i40/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az i40 116 PS motorja jelentős betervezett tartalékkal bír, tehát az optimalizálás várható hozadéka nagy. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.7 CRDi (85 kW / 116 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.7 CRDi chippelés alkalmával meg kell nézni milyen csippeshez fordulsz, mivel a szolgáltatások haszna, díja igen változatos!

A kocsid 116 Ps erőforrásának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is azonnal felrobbantható egy olcsó csiptuninggal vagy bármilyen Hyundai tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő egyedi PPro stage1 beállítás kivitelezése. A tökéletes tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Hyundai állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Hyundai tuning, remap eredménye ezen az 1.7 CRDi motoron: +15% (+17 lóerő) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +25% (+64 Nm) növekedésével . A Hyundait 128 LE és 316 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük József bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mert további javulást nem fog hozni.

Hyundai i40 1.7 CRDi 116 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Hyundai és habár ügyfeleink elvárásai néha közel állanak egymáshoz ennek ellenére jelentős a differencia köztük. Ezért minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, kizárólag az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, más meg finomabbra szeretné. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

hyundai-i40-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett autód maximális biztonságban tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, biztonságot adó garanciáink biztosítják. Számos hasonló Hyundait vizsgáltunk, mértünk, chippeltünk és róluk elég sokszor már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Hyundai #i40 #tuning #CRDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai i40 tuning » 1.7 CRDi (85 kW / 116 LE) referencia

1 Hyundai i40 tuning 1.7 CRDi 116 LE néhány referenciánk

  • Hyundai i40 tuning 1.7 CRDi 116 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Hyundai 1.7 CRDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi 116 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Hyundai tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Hyundai cikkünk.

2 Még néhány Hyundai 1.7 CRDi 116 LE tuning referenciák

  • Hyundai 1.7 CRDi 116 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Hyundai 1.7 CRDi chiptuning referenciák

  • Hyundai 1.7 CRDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Hyundai i40 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Hyundai tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!