Chiptuning » Infiniti tuning » Infiniti FX tuning » 3.0D (175 kW / 238 LE) referencia

Infiniti FX chiptuning 3.0 D 238 Ps 2010 Prémium Pro csippelés


Infiniti FX tuning a 240000 kilométert futott 11 éves 238 lovas 3.0 D szekéren, ami Madocsa közeléből érkezett hozzánk remap ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltós esetben a chip tuning haszna jól érezhető, de a váltó tehetetlensége néha elvesz az élményből.


infiniti-fx-tuning-3-0-d-238

Infiniti FX adatai

Gyártmány: Infiniti
Típus: FX
Kivitel: 2008-2013
Motor: 3.0D (175 kW / 238 LE)
Teljesítmény: 238 LE
Forgatónyomaték: 550 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 240000 km
ECU: Bosch EDC16CP42
Motorkód: V9X
Alvázszám: JN1TDN51
Gyártási év: 2010
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét érkezett: Madocsa

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Infinitid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Infiniti tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/infiniti-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) emelés ezen az Infinitin

Az általunk javasolt üzembiztos chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 258 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 600 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég feltüntet magasabb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


Infiniti FX tuning Rigotech módra

József Nándor motoroptimalizálás érdekében látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója menetdinamikáján és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis garantálva a gyár által is szavatolt üzembiztonságot.

Infiniti FX chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/infiniti-fx/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az FX 238 lóerős motorja és hajtáslánca számottevő betervezett túlméretezéssel bír, ezért az optimalizálás várható hozadéka jelentős. A motor kiváló eredménnyel húzható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 3.0 D csiptuning alkalmával jól meg kell nézni milyen céghez fordulsz, mert a hangolások minősége, megtérülése, hihetetlenül eltérő!

Az autód 238 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy akciós remappal vagy akármilyen Infiniti tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro tuning kivitelezése. A tökéletes motoroptimalizálás néha akár négy verzió tesztelését is igényli az Infiniti futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro chip tuningunk eredménye ezen a 3.0 D erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de elvárható a fogyasztás javulása is.

Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sportlégszűrőt használni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a féltett kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai módszereink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Infinitit vizsgáltunk, diagoztunk, írtunk és róluk több alkalommal már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Infiniti #FX #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Infiniti tuning » Infiniti FX tuning » 3.0D (175 kW / 238 LE) referencia

1 Infiniti FX tuning 3.0 D 238 LE néhány referenciánk

  • Infiniti FX tuning 3.0 D 238 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Infiniti 3.0 D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 3.0 D teljesítménymérése

  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 3.0 D 238 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 3.0 D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Infiniti tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Infiniti 3.0 D 238 LE tuning referenciák

  • Infiniti 3.0 D 238 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Infiniti 3.0 D chiptuning referenciák

  • Infiniti 3.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Infiniti FX chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Infiniti tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!