Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 206 tuning » 1.4 HDi 8v (50 kW / 68 LE) referencia

Peugeot 206 1.4 HDi 68 LE 2004 Prémium Pro Stage1


Peugeot 206 motoroptimalizálás a 180000 kilométert futott 17 éves 68 lóerős 1.4 HDi szekéren, amely Mohács közeléből érkezett hozzánk chip tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a csiptuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Természetes, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, ezért az erő és fogyasztás javulásán felül kiértékelhető a nyomtatott mérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 0% (0 lóerő) többletet, nyomatékban 3% (5Nm) többletet mértünk az aktuális 17 éves Peugeot-n. Tehát, az autó a 68 Ps 150 NM specifikációhoz viszonyítva 68 lovat és 155 Nm-t tudott a csiptuningunk megkezdésekor.peugeot-206-tuning-1-4-hdi-68

Peugeot 206 részletek

Gyártmány: Peugeot
Típus: 206
Kivitel:
Motor: 1.4 HDi 8v (50 kW / 68 LE)
Katalógus teljesítmény: 68 LE
Katalógus nyomaték: 150 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 180000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C3
Motorkód: HXF
Alvázszám: VF32E8HX
Évjárat: 2004
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Mohács

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

peugeot-206-tuning-chiptuning-1-4-hdi-68

Neked is pont ilyen Peugeot-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Peugeot tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Peugeot tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Peugeot-n

A Rigotech által ajánlott, üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 90 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 190 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely feltüntet magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Peugeot 206 Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos csippelés okán látogatott hozzánk, hogy javítsunk az autó menetdinamikáján és nyomatékán. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető fokozása , az autó használhatóságának javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Peugeot 206 chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/peugeot-206/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. 17 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A 206 68 PS motorja számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, ennek köszönhetően az optimalizálás várható haszna durva. A motor szuper eredménnyel csiptuningolható, az üzembiztonság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.4 HDi 8v (50 kW / 68 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.4 HDi remap alkalmával jól meg kell nézni milyen csippeshez látogatsz, mert a tuningok minősége, haszna, brutálisan eltérő!

Az autód 68 lóerős erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is azonnal felrobbantható egy összecsapott olcsó chippel vagy Peugeot tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, folyamata

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő PPro optimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy elsőre megvan a Peugeot állapotának és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Peugeot tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.4 HDi motoron: +10% (+7 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +14% (+21 Nm) fokozódásával . Az autót végül 75 LE és 176 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében nem ajánlott sportlégszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Peugeot 206 1.4 HDi 68 LE dyno teszt

FONTOS! Ritka, hogy két Peugeot teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai általánosságban egyezést mutatnak mégis elég nagy a differencia köztük. Ezért minden egyes tuningunk teljesítménymérése változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint valaki meg óvatosabbra számít. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit tud.

peugeot-206-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett autód maximális biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Peugeot-t vizsgáltunk, javítottunk, írtunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk elég sokszor már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Peugeot #206 #tuning #HDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 206 tuning » 1.4 HDi 8v (50 kW / 68 LE) referencia

1 Peugeot 206 tuning 1.4 HDi 68 LE néhány referenciánk

  • Peugeot 206 tuning 1.4 HDi 68 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Peugeot 1.4 HDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.4 HDi teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.4 HDi 68 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.4 HDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Peugeot tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Peugeot 1.4 HDi 68 LE tuning referenciák

  • Peugeot 1.4 HDi 68 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Peugeot 1.4 HDi chiptuning referenciák

  • Peugeot 1.4 HDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Peugeot 206 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Peugeot tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!