Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 308 tuning » 1.6 BlueHDI (74 kW / 100 LE) referencia

Peugeot 308 chiptuning 1.6 BlueHDI 100 Ps 2017 Prémium Pro Stage1


Peugeot 308 chip tuning a 60000 km-t futott 4 éves 100 lóerős 1.6 BlueHDI gépen, amely Gyönk közeléből ugrott át hozzánk tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a csiptuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a nyomtatott mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez viszonyítva erőben 1% (-1 Ps) elmaradást, nyomatékban 2% (-6Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 4 évet megért Peugeot-n. Tehát, 100 LE 254 NM gyári specifikációhoz képest 99 lovat és 248 Nm-t tudott a motoroptimalizálásunk megkezdésekor.peugeot-308-tuning-1-6-bluehdi-100

Peugeot 308 alapadatok

Gyártmány: Peugeot
Típus: 308
Kivitel: 2017 ->
Motor: 1.6 BlueHDI (74 kW / 100 LE)
Teljesítmény: 100 LE
Katalógus nyomaték: 254 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 60000 km
ECU:
Motorkód: BH02
Alvázszám: VF3LCBHY
Év: 2017
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Gyönk

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

peugeot-308-tuning-chiptuning-1-6-bluehdi-100

Neked is pont ilyen Peugeot-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Peugeot tuning kell? Akkor kezdd itt:
Peugeot tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Peugeot-n

Az általunk ajánlott, biztonságos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 294 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Peugeot 308 Tuning Rigotech technikával

Zsolt csippelés érdekében jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és nyomatékán. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Peugeot 308 tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/peugeot-308/

Szeretünk ilyen kiváló állapotú keveset futott autón dolgozni. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A 308 100 PS motorja számottevő mechanikai túlméretezéssel bír, tehát a felhúzás várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel hangolható, az élettartam sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben az 1.6 BlueHDI (74 kW / 100 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.6 BlueHDI csiptuning alkalmával meg kell nézni tuning műhelyhez mész, mert a beállítások megbízhatósága, megtérülése, ára nagyon változatos!

A kocsid 100 Ps motorjának és váltójának adottságai ellenére is brutálisan felrobbantható egy benzinkúton feltöltött olcsó chip tuninggal vagy akármilyen Peugeot tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro chippelés kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Peugeot egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Peugeot tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.6 BlueHDI motoron: +25% (+25 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +8% (+19 Nm) fokozódásával együtt. A Peugeot-t végül közös tesztkör után 124 lóerő és 267 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zsolt bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál felesleges sport légszűrő betétet használni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Peugeot 308 1.6 BlueHDI 100 LE mérési diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Peugeot és ugyan ügyfeleink kérései van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk mérési eredménye eltérő, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

peugeot-308-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett kocsid maximális biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink , biztonságot adó garanciáink biztosítják. Számos hasonló Peugeot-t teszteltünk, javítottunk, chip tuningoltunk és róluk többször bemutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Peugeot #308 #tuning #BlueHDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 308 tuning » 1.6 BlueHDI (74 kW / 100 LE) referencia

1 Peugeot 308 tuning 1.6 BlueHDI 100 LE néhány referenciánk

  • Peugeot 308 tuning 1.6 BlueHDI 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Peugeot 1.6 BlueHDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 BlueHDI teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 BlueHDI 100 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 BlueHDI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Peugeot tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Peugeot 1.6 BlueHDI 100 LE tuning referenciák

  • Peugeot 1.6 BlueHDI 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Peugeot 1.6 BlueHDI chiptuning referenciák

  • Peugeot 1.6 BlueHDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Peugeot 308 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Peugeot tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!