Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 4008 tuning » 1.8 HDi (110 kW / 150 LE) referencia

Peugeot 4008 chiptuning 1.8 HDi 150 Ps 2014 Prémium Pro motoroptimalizálás


Peugeot 4008 chiptuning ezen a 120000 km-t futott 7 éves 150 LE-s 1.8 HDi-n, amely Kishajmás mellől érkezett csiptuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a tuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a számszerűsített mérés. Megérkezésekor a katalógushoz képest teljesítményben 7% (-11 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 9% (27Nm) többletet regisztráltunk ezen a mai 7 évet megért Peugeot-n. Szóval, 150 lóerő 300 NM katalógushoz hasonlítva 139 lovat és 327 Nm-t igazolt vissza a felhúzásunk megkezdésekor.peugeot-4008-tuning-1-8-hdi-150

Peugeot 4008 további részletek

Gyártmány: Peugeot
Típus: 4008
Kivitel: 2012 ->
Motor: 1.8 HDi (110 kW / 150 LE)
Katalógus teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 300 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
ECU: Denso RA6
Motorkód: BU6HZ
Alvázszám: VF3BU6HZ
Év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Kishajmás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Peugeot-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Peugeot tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/peugeot-tuning/

Chiptuning kalkulátor: biztonságos emelés ezen a Peugeot-n

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 170 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 350 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért Te felelsz.


Peugeot 4008 Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos motoroptimalizálás okán látogatott a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, a dinamika érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis szem előtt tartva a gyár által is szavatolt megbízhatóságot.

Peugeot 4008 chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/peugeot-4008/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A 4008 150 PS erőforrása bőséges betervezett túlméretezéssel bír, tehát a chippelés várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően chippelhető, a megbízhatóság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.8 HDi (110 kW / 150 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.8 HDi optimalizálás előtt érdemes tájékozódni melyik műhelyhez mész, mivel a chiptuningok haszna, ára brutálisan változatos!

A kocsid 150 lovas erőforrásának valamint hajtásláncának tartalékai ellenére is azonnal tönkre tehető egy összecsapott olcsó beállítással vagy bármilyen Peugeot tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az ügyfekünk szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro chippelés kialakítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Peugeot állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Peugeot tuning, optimalizálás eredménye ezen az 1.8 HDi motoron: +27% (+37 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +23% (+75 Nm) fokozódásával . Az autót végül 176 Ps és 402 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zoltán pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Peugeot 4008 1.8 HDi 150 LE mérési jegyzőkönyv

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Peugeot és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók azért jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye egyedi, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, megint valaki meg óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

peugeot-4008-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid maximális biztonságban tudhatod. Ezt a fékpados mérések, motordiagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Elég sok hasonló Peugeot-t javítottunk, chippeltünk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban gyakran már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Peugeot #4008 #tuning #HDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 4008 tuning » 1.8 HDi (110 kW / 150 LE) referencia

1 Peugeot 4008 tuning 1.8 HDi 150 LE néhány referenciánk

  • Peugeot 4008 tuning 1.8 HDi 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Peugeot 1.8 HDi motor pár teljesítménymérésünk

  • Peugeot 1.8 HDi 150 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Peugeot 1.8 HDi más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.8 HDi teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.8 HDi 150 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.8 HDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Peugeot tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Peugeot 1.8 HDi 150 LE tuning referenciák

  • Peugeot 1.8 HDi 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Peugeot 1.8 HDi chiptuning referenciák

  • Peugeot 1.8 HDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Peugeot 4008 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Peugeot tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!