Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 508 tuning » 2.2 HDi (147 kW / 200 LE) referencia

Peugeot 508 chiptuning 2.2 HDi 200 Ps 2011 Prémium Pro finomhangolás


Peugeot 508 chiptuning a 140000 kilométert futott 10 éves 200 LE-s 2.2 HDi Peugeot-n, ami Kerekegyháza közeléből érkezett Stage1 beállítás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt esetben a felhúzás hatása jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.

Alap, hogy a tuning alatt lemértük, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest erőben 5% (-10 Ps) elmaradást, nyomatékban 2% (-11Nm) elmaradást mértünk a mai 10 évet megért Peugeot-n. Így, 200 lóerő 450 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 190 LE-t és 439 Nm-t hozott a felhúzásunk megkezdésekor.peugeot-508-tuning-2-2-hdi-200

Peugeot 508 alapadatok

Gyártmány: Peugeot
Típus: 508
Kivitel: I. – 2010 – 2014
Motor: 2.2 HDi (147 kW / 200 LE)
Katalógus teljesítmény: 200 LE
Katalógus nyomaték: 450 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 140000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17CP42
Motorkód: RHY
Alvázszám: 96671870
Évjárat: 2011
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Kerekegyháza

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Peugeot-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Peugeot tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/peugeot-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Peugeot-n

A Rigotech által preferált, üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 220 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 480 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos feltüntet magasabb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért Te felelsz.


Peugeot 508 Tuning a Rigotechnél

Az autó gazdája chippelés érdekében jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és előzési képességén. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, az erő jól érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva az eredeti megbízhatóságot.

Peugeot 508 oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/peugeot-508/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az 508 200 LE-s motorja jelentős betervezett túlméretezéssel rendelkezik, emiatt a tuning várható haszna számottevő. A motor jól érezhetően chippelhető, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.2 HDi (147 kW / 200 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.2 HDi tuning alkalmával meg kell nézni milyen chip tuningoshoz mész, mert a tuningboxok haszna, költsége igen változatos!

A kocsid 200 Ps erőforrásának valamint váltójának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán felrobbantható egy kezdetleges akciós szolgáltatással vagy bármilyen Peugeot tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro optimalizálás kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Peugeot futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább új autók esetén vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Peugeot tuning, Stage1 eredménye ezen a 2.2 HDi motoron: +21% (+39 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +10% (+46 Nm) javulásával . A Peugeot-t közös tesztkör után 229 Ps és 485 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Dénes pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel esetében oktalan sport légszűrő betétet alkalmazni mert további javulást nem fog hozni.

Peugeot 508 2.2 HDi 200 LE mérési diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Peugeot és ugyan az ügyfélkérések valamikor közel állanak egymáshoz azért elég nagy a szórás köztük. Ezért minden egyes munkánk teljesítménymérése eltér, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, valaki meg finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

peugeot-508-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai technikáink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Peugeot-t teszteltünk, mértünk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről több alkalommal bemutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Peugeot #508 #tuning #HDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 508 tuning » 2.2 HDi (147 kW / 200 LE) referencia

1 Peugeot 508 tuning 2.2 HDi 200 LE néhány referenciánk

  • Peugeot 508 tuning 2.2 HDi 200 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Peugeot 2.2 HDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.2 HDi teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.2 HDi 200 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.2 HDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Peugeot tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Peugeot tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!