Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 508 tuning » 2.0 HDi (103 kW / 140 LE) referencia

Peugeot 508 chiptuning 2.0 HDi 140 LE 2011 Prémium Pro csiptuning


Peugeot 508 chippelés ezen a 320000 km-t futott 10 éves 140 lóerős 2.0 HDi gépen, amely Szekszárd közeléből érkezett hozzánk csippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chip tuning haszna jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben mértük, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a megjelenített mérési eredmény. Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 6% (-8 Ps) elmaradást, nyomatékban 7% (23Nm) többletet regisztráltunk ezen az aktuális 10 évet megért Peugeot-n. Tehát, az autó a 140 lóerő 320 NM gyári adathoz hasonlítva 132 lovat és 343 Nm-t igazolt a Prémium Pro remapunk előtt.peugeot-508-tuning-2-0-hdi-140

Peugeot 508 specifikáció

Gyártmány: Peugeot
Típus: 508
Kivitel: I. – 2010 – 2014
Motor: 2.0 HDi (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 320000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17_CP42
Motorkód:
Alvázszám: VF38ERHF
Év: 2011
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Szekszárd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

peugeot-508-tuning-chiptuning-2-0-hdi-140

Neked is pont ilyen Peugeot-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Peugeot tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/peugeot-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Peugeot-n

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is időtálló motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet magasabb adatokat, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Peugeot 508 Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája tuning érdekében érkezett hozzánk, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Kérése emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, az erő jól érezhető javulása mellett. Egyúttal garantálva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Peugeot 508 kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/peugeot-508/

Ilyen sok km futásnál többnyire az autók már nem tudják a gyári adatot, a tuning ígéretet is nehezebb vagy lehetetlen tartani a mechanikus adottságok miatt. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
Az 508 140 PS motorja és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel rendelkezik, ezért a chip tuning várható hozadéka számottevő. A motor tökéletes eredménnyel erősíthető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben a 2.0 HDi (103 kW / 140 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 HDi motoroptimalizálás alkalmával meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a hangolások minősége, eredménye, díja eltérő!

A géped 140 lóerős motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is azonnal tönkre tehető egy útszéli akciós chippel vagy akármilyen Peugeot tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Zoltán kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro optimalizálás megvalósítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha elsőre megvan a Peugeot állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Peugeot tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 2.0 HDi motoron: +18% (+24 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +12% (+41 Nm) javulásával . A Peugeot-t végül közös tesztkör után 156 Ps és 384 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zoltán pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál oktalan sportlégszűrőt használni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Peugeot 508 2.0 HDi 140 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Peugeot teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy hasonlók mégis elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes projektünk kimenete változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint valaki meg óvatosabbra számít. Valakinek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mire képes.

peugeot-508-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok ehhez hasonló Peugeot-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, tuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk többször feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Peugeot #508 #tuning #HDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Peugeot tuning » Peugeot 508 tuning » 2.0 HDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Peugeot 508 tuning 2.0 HDi 140 LE néhány referenciánk

  • Peugeot 508 tuning 2.0 HDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Peugeot 2.0 HDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.0 HDi teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.0 HDi 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 2.0 HDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Peugeot tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Peugeot 2.0 HDi 140 LE tuning referenciák

  • Peugeot 2.0 HDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Peugeot 2.0 HDi chiptuning referenciák

  • Peugeot 2.0 HDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Peugeot 508 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Peugeot tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!