Chiptuning » Seat tuning » Seat Altea FreeTrack tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

Seat Altea FreeTrack chiptuning 2.0 TDI 170 Ps 2010 Prémium Pro csippelés


Seat Altea FreeTrack csippelés a 120000 km-t futott 11 éves 170 lovas 2.0 TDI vezérgépen, amely Dombóvár mellől ugrott át hozzánk optimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a chippelés eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a menetdinamika és pedálreakció javulásán felül látható, analizálható a nyomtatott mérés. A folyamat elején a katalógusadathoz képest teljesítményben 12% (20 LE) többletet, nyomatékban 5% (-17Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 11 éves Seaton. Tehát, 170 LE 350 NM katalógusadathoz képest 190 LE-t és 333 Nm-t mutatott a csippelésünk előtt.seat-altea-freetrack-tuning-2-0-tdi-170

Seat Altea FreeTrack adatai

Gyártmány: Seat
Típus: Altea FreeTrack
Kivitel: 2009 – 2013
Motor: 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE)
Katalógus teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: CEG
Alvázszám: VSSZZZ5P
Évjárat: 2010
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Dombóvár

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

seat-altea-freetrack-tuning-chiptuning-2-0-tdi-170

Neked is pont ilyen Seatod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Seat tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Seat tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Seaton

Az általunk preferált, még agresszívebb használat esetén is strapabíró chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Seat Altea FreeTrack Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája optimalizálás okán érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó dinamikáján és nyomatékán. Kérése emellett kedvezőbb fogyasztás elérése, a dinamika érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyári alacsony szervizköltségeket.

Seat Altea FreeTrack chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/seat-altea-freetrack/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az Altea FreeTrack 170 lóerős erőforrása és hajtáslánca jelentős betervezett tartalékkal rendelkezik, így a chip tuning várható eredménye jelentős. A motor kiváló eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDI tuning alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez mész, mert a tuningboxok megtérülése, hihetetlenül eltérő!

A kocsid 170 lóerős motorjának valamint váltójának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán felrobbantható egy hibás olcsó csiptuninggal vagy Seat tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő Rigotech PPro chip tuning megvalósítása. Az elvárás szerinti beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Seat egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Seat tuning, optimalizálás eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: +8% (+15 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +19% (+62 Nm) javulásával . A Saabot végül közös tesztkör után 205 lóerő és 395 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport légszűrő betétet beszerezni mert további javulást nem fog hozni.

Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI 170 LE teljesítménymérés diagram

Ritka, hogy két Seat teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések néha hasonlók ennek ellenére elég nagy a szórás köztük. Szóval minden egyes referenciánk mérési eredménye eltér, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint más meg gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

seat-altea-freetrack-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Saabot teszteltünk, diagnosztizáltunk, optimalizáltunk és velük kapcsolatban több alkalommal láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Seat #Altea FreeTrack #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Seat tuning » Seat Altea FreeTrack tuning » 2.0 TDI CR (125 kW / 170 LE) referencia

1 Seat Altea FreeTrack tuning 2.0 TDI 170 LE néhány referenciánk

  • Seat Altea FreeTrack tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Seat tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Seat cikkünk.

2 Még néhány Seat 2.0 TDI 170 LE tuning referenciák

  • Seat 2.0 TDI 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Seat 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Seat 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Seat Altea FreeTrack chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Seat tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!