Chiptuning » Seat tuning » Seat Leon tuning » 2.0 TDI (125 kW / 170 LE) referencia

Seat Leon chiptuning 2.0 TDI 170 lóerő 2007 Prémium Pro beállítás


Seat Leon motoroptimalizálás a 120000 km-t futott 14 éves 170 lóerős 2.0 TDI gépen, ami Debrecen térségéből ugrott át hozzánk csippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csiptuning haszna könnyen mérhető.

Természetes, hogy a tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, ezért a menetdinamika és pedálreakció javulása mellett bemutatható, analizálható a megjelenített teljesítménymérés. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva erőben 13% (-22 lóerő) elmaradást, forgatónyomatékban 7% (-25Nm) elmaradást rögzítettünk a mai 14 évet megért Seaton. Tehát, 170 lóerő 350 NM katalógusadathoz viszonyítva 148 lovat és 325 Nm-t mutatott a Prémium Pro felhúzásunk megkezdésekor.seat-leon-tuning-2-0-tdi-170

Seat Leon specifikáció

Gyártmány: Seat
Típus: Leon
Kivitel: 1P – 2005 – 2012
Motor: 2.0 TDI (125 kW / 170 LE)
Teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: BMN
Alvázszám: VSSZZZ1P
Évjárat: 2007
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Debrecen

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

seat-leon-tuning-chiptuning-2-0-tdi-170

Neked is pont ilyen Seatod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Seat tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/seat-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Seaton

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 390 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl magasabb értékeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Seat Leon Tuning Rigotech módra

Az ügyfelünk Seatja egy kicsit gyenge az érkező állapotában, 20ps hiányzik, szívósor tisztítást javasoltunk. Ennek ellenére PPro tuningunkra a nyomaték szépen felépül, majdnam 400 Nm csúcsot értünk el, amely igen jól érezhető a Seaton.
Ügyfekünk stage1 beállítás miatt érkezett a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója menetdinamikáján és pedálreakcióján. Kérése egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték érezhető fokozása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Seat Leon lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/seat-leon/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. 14 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Leon 170 PS erőforrása jelentős mechanikai túlméretezéssel bír, ezért a chippelés várható eredménye számottevő. A motor jól érezhetően chippelhető, a megbízhatóság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 2.0 TDI (125 kW / 170 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 TDI remap megrendelésekor tájékozódni kell milyen chip tuningoshoz mész, mert a tuningok megbízhatósága, megtérülése, díja nagyon eltérő!

A géped 170 lóerős motorjának és hajtásláncának adottságai ellenére is gyorsan felrobbantható egy benzinkúton feltöltött tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy akármilyen Seat tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Róbert elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro csippelés kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Seat futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Seat tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 TDI motoron: +16% (+24 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +20% (+66 Nm) fokozódásával . A Saeatot 172 LE és 391 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel autóknál felesleges sport légszűrő betétet betenni mivel további javulást nem fog hozni.

Seat Leon 2.0 TDI 170 LE teljesítménymérés diagram

Ritka, hogy két Seat teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, valaki finomabbra szeretné. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

seat-leon-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Saeatot vizsgáltunk, diagoztunk, optimalizáltunk az 1998 óta eltelt időben és velük kapcsolatban gyakran már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Seat #Leon #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Seat tuning » Seat Leon tuning » 2.0 TDI (125 kW / 170 LE) referencia

1 Seat Leon tuning 2.0 TDI 170 LE néhány referenciánk

  • Seat Leon tuning 2.0 TDI 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Seat tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Seat cikkünk.

2 Még néhány Seat 2.0 TDI 170 LE tuning referenciák

  • Seat 2.0 TDI 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Seat 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Seat 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Seat Leon chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Seat tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!