Chiptuning » SsangYong tuning » SsangYong Tivoli tuning » 1.6 e-XDI (85 kW / 115 LE) referencia

SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115 Ps 2015 Prémium Pro csiptuning


SsangYong Tivoli chippelés a 80000 kilométert futott 6 éves 115 lovas 1.6 e-XDI gépen, ami Deszk térségéből ugrott át hozzánk motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. CVT váltós esetekben a chippelés eredménye dinamikában, fogyasztásban szokott hasznos lenni.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a nyomaték és pedálreakció javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a nyomtatott teljesítménymérés. Kezdéskor a gyári ígérethez képest teljesítményben 0% (0 Ps) többletet, forgatónyomatékban 1% (2Nm) többletet regisztráltunk a mai 6 évet megért SsangYongon. Így, 115 lóerő 300 NM specifikációhoz képest 115 lovat és 302 Nm-t mutatott a Prémium Pro csiptuningunk előtt.ssangyong-tivoli-tuning-1-6-e-xdi-115

SsangYong Tivoli részletek

Gyártmány: SsangYong
Típus: Tivoli
Kivitel: 2015 ->
Motor: 1.6 e-XDI (85 kW / 115 LE)
Katalógus teljesítmény: 115 LE
Forgatónyomaték: 300 Nm
Váltó: CVT
Futásteljesítmény: 80000 km
Motorvezérlő: Delphi DCM6.2
Motorkód: D16DTF
Alvázszám: KPT20B1U
Gyártási év: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Deszk

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen SsangYongod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más SsangYong tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ssangyong-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a SsangYongon

A Rigotech által preferált, durvább igénybevételnél is időtálló chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 135 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 340 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hangoztat magasabb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te felelsz.


SsangYong Tivoli Tuning Rigotech technikával

Zsolt chip tuning érdekében érkezett a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az eredetivel azonos alacsony szervizköltségeket.

SsangYong Tivoli tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ssangyong-tivoli/

Tökéletes tuningalany ez a keveset futott gép. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Tivoli 115 PS motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai tartalékkal bír, tehát a csippelés várható hozadéka bőséges. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.6 e-XDI tuning alkalmával tájékozódni kell melyik chippeshez fordulsz, mivel a chiptuningok megbízhatósága, megtérülése, ára brutálisan eltérő!

A kocsid 115 LE motorjának és váltójának megbízhatósága ellenére is brutálisan leamortizálható egy amatőr tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy bármilyen SsangYong tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő egyedi Rigotech PPro chiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a SsangYong állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A SsangYong tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.6 e-XDI motoron: +22% (+25 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +19% (+56 Nm) javulásával . A SsangYongot végül 140 LE és 358 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zsolt pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem kell sport betétszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

SsangYong Tivoli 1.6 e-XDI 115 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két SsangYong teljesen egyforma és bár ügyfeleink elvárásai van, hogy egyezést mutatnak azért elég nagy a differencia köztük. Szóval minden egyes munkánk mérési eredménye eltérő, kizárólag az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Hozzá jön, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, valaki meg óvatosabbra számít. Valakinek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit mutat.

ssangyong-tivoli-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett autód teljes biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai eljárásaink , megnyugtató garanciáink biztosítják. Elég sok hasonló SsangYongot diagnosztizáltunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#SsangYong #Tivoli #tuning #e-XDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » SsangYong tuning » SsangYong Tivoli tuning » 1.6 e-XDI (85 kW / 115 LE) referencia

1 SsangYong Tivoli tuning 1.6 e-XDI 115 LE néhány referenciánk

  • SsangYong Tivoli tuning 1.6 e-XDI 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 SsangYong 1.6 e-XDI motor pár teljesítménymérésünk

  • SsangYong 1.6 e-XDI 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • SsangYong 1.6 e-XDI más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.6 e-XDI teljesítménymérése

  • csoport 1.6 e-XDI 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.6 e-XDI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó SsangYong tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs SsangYong cikkünk.

2 Még néhány SsangYong 1.6 e-XDI 115 LE tuning referenciák

  • SsangYong 1.6 e-XDI 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 SsangYong 1.6 e-XDI chiptuning referenciák

  • SsangYong 1.6 e-XDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 SsangYong Tivoli chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech SsangYong tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!