Chiptuning » Ford tuning » Ford C-Max tuning » 1.6 TDCi (85 kW / 115 LE) referencia

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 Ps 2014 Prémium Pro csippelés


Ford C-Max chippelés ezen a 200000 kilométert futott 7 éves 115 lovas 1.6 TDCi szekéren, amely Csanádpalota közeléből érkezett chiptuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a felhúzás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, szóval az erő és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, kiértékelhető a rögzített mérés. Kezdéskor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 1% (-1 Ps) elmaradást, nyomatékban 6% (15Nm) többletet mértünk az aktuális 7 éves Fordon. Szóval, az autó a 115 Ps 270 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 114 LE-t és 285 Nm-t igazolt vissza a chip tuningunk előtt.ford-c-max-tuning-1-6-tdci-115

Ford C-Max részletek

Gyártmány: Ford
Típus: C-Max
Kivitel: 2011 – 2015
Motor: 1.6 TDCi (85 kW / 115 LE)
Katalógus teljesítmény: 115 LE
Forgatónyomaték: 270 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Siemens/Continental SID807
Motorkód: T1DBE
Alvázszám: WF0JXXWP
Gyártási év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Csanádpalota

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-c-max-tuning-chiptuning-1-6-tdci-115

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Ford tuning

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Fordon

A Rigotech által ajánlott, még agresszívebb használat esetén is időtálló motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 135 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 310 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos reklámoz nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.


Ford C-Max Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos remap okán jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , az erő meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal szem előtt tartva az eredeti élettartamot.

Ford C-Max tuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-c-max/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A C-Max 115 lóerős motorja és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal bír, emiatt a felhúzás várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően húzható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.6 TDCi (85 kW / 115 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.6 TDCi motoroptimalizálás megrendelésekor érdemes tájékozódni melyik chippeshez látogatsz, mert a tuningboxok megbízhatósága, eredménye, ára változatos!

A géped 115 lóerős motorjának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan felrobbantható egy amatőr akciós csiptuninggal vagy akármilyen Ford tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő Prémium Pro chippelés megvalósítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Ford tuning, remap eredménye ezen az 1.6 TDCi motoron: +16% (+18 lóerő) teljesítményemelkedés, a nyomaték +18% (+51 Nm) növekedésével együtt. Az autót végül közös tesztkör után 132 Ps és 336 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál oktalan sportlégszűrőt beszerezni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 LE mérési diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Ford és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz mégis elég nagy a differencia köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, megint más alá kéri. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit mutat.

ford-c-max-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató garanciáink biztosítják. Számos hasonló Fordot teszteltünk, javítottunk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Ford #C-Max #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford C-Max tuning » 1.6 TDCi (85 kW / 115 LE) referencia

1 Ford C-Max tuning 1.6 TDCi 115 LE néhány referenciánk

  • Ford C-Max tuning 1.6 TDCi 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 1.6 TDCi 115 LE tuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 1.6 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford C-Max chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!