Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 1.9 TDI 131 LE teljesítménymérés adatok

Audi A4 1.9 TDI 131 LE 2004 Rigotech Prémium Pro csippelés adatok és teljesítménymérésAlapadatok

Gyártmány: Audi
Típus / kivitel: A4
Motor: 1.9 TDI
Katalógus teljesítmény: 131 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Évjárat: 2004
Üzemanyag: Dízel
Motorkonfiguráció: Turbódízel
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Audi tuning lapunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod kapcsolódó méréseinket, cikkeinket.
Audi A4 1.9 TDI 131 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és ugyan ügyfeleink kérései néha egyezést mutatnak azért elég nagy a szórás köztük. Szóval minden egyes projektünk teljesítménymérése egyedi, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, más meg alá kéri. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

Megérkezésekor a katalógusadathoz viszonyítva teljesítményben -% (- lóerő) többletet regisztráltunk ezen a mai Audin. Szóval, az autó a 131 LE hide-compare-block1 NM gyári adathoz képest Diagramról leolvasható lovat és Diagramról leolvasható NM-t igazolt a Prémium Pro chippelésünk megkezdésekor.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro remap teljesítmény: 147 LE (+12% +16LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 351 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
audi-A4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.


#Audi #A4 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochart


Néhány további Audi A4 tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Audi A4 tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Audi A4 tuning 1.9 TDI 131 LE mérések

  • Audi A4 tuning 1.9 TDI 131 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.9 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Audi tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Audi 1.9 TDI 131 LE tuning referenciák

  • Audi 1.9 TDI 131 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Audi 1.9 TDI chiptuning referenciák

  • Audi 1.9 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Audi A4 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Audi tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , ezért a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning extra. Sokan nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a gépóriás rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni és tuning vonatkozásában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc