Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) referencia

Audi A4 2.0 TDI 150 Ps 2014 Prémium Pro finomhangolás


Audi A4 chiptuning ezen a 120000 km-t futott 7 éves 150 lovas 2.0 TDI gépen, amely tulajdonosa Bölcske közeléből érkezett chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél az optimalizálás eredménye könnyen mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval az erő és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a nyomtatott eredmény. Megérkezésekor a katalógusadathoz képest erőben 1% (-2 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 3% (8Nm) többletet mértünk ezen az aktuális 7 évet megért Audin. Szóval, az autó a 150 lóerő 320 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 148 lovat és 328 Nm-t igazolt vissza a motoroptimalizálásunk előtt.audi-a4-tuning-2-0-tdi-150

Audi A4 részletek

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B8 – 2012 – 2015
Motor: 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C46
Motorkód: CJCA
Alvázszám: WAUZZZ8K
Évjárat: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Bölcske

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott biztonságos emelés ezen az Audin

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 175 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég kiír nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Audi A4 Tuning Rigotech technikával

A tulaj optimalizálás okán jött hozzánk, hogy javítsunk autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték drasztikus növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az elvárt megbízhatóságot.

Audi A4 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
Az A4 150 lóerős erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, tehát a csiptuning várható hozadéka számottevő. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 TDI motoroptimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni melyik műhelyhez látogatsz, mivel a hangolások minősége, haszna, költsége brutálisan eltérő!

Az autód 150 LE motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy kezdetleges tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett beállítással vagy Audi tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte István szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kivitelezése. A tökéletes motoroptimalizálás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott az Audi futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Audi tuning, chippelés eredménye ezen a 2.0 TDI erőforráson: +24% (+35 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +18% (+58 Nm) javulásával . Az Audit 183 Ps és 386 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Audi A4 2.0 TDI 150 LE dyno teszt

Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és habár ügyfeleink elvárásai néha egyezést mutatnak mégis jelentős a különbség köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye eltér, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki durvábbra, megint más alá kéri. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

audi-a4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink garantálják. Elég sok hasonló Audit teszteltünk, diagnosztizáltunk, chippeltünk és velük kapcsolatban több alkalommal publikáltuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Audi #A4 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


A VAG csoport 2.0 TDI tuning gyújtőoldalunk ITT.

Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 2.0 TDI CR (110 kW / 150 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 2.0 TDI 150 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 2.0 TDI 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány Audi 2.0 TDI 150 LE tuning referenciák

  • Audi 2.0 TDI 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Audi 2.0 TDI chiptuning referenciák

  • Audi 2.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Audi A4 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!