Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 2.0 TFSI (155 kW / 211 LE) referencia

Audi A4 2.0 TFSI 211 Ps 2010 Prémium Pro Stage1


Audi A4 chippelés a 100000 kilométert futott 11 éves 211 LE-s 2.0 TFSI Audin, amely Budapest közeléből érkezett hozzánk optimalizálás kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél az optimalizálás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Természetes, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő, a nyomaték és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest erőben 2% (4 Ps) többletet, forgatónyomatékban 4% (-14Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 11 évet megért Audin. Tehát, az autó a 211 Ps 350 NM specifikációhoz képest 215 lovat és 336 Nm-t mutatott a chiptuningunk előtt.audi-a4-tuning-2-0-tfsi-211

Audi A4 alapadatok

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B8 – 2008 – 2011
Motor: 2.0 TFSI (155 kW / 211 LE)
Teljesítmény: 211 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
Motorvezérlő: Bosch MED17.1
Motorkód: CDN
Alvázszám: WAUZZZ8K
Év: 2010
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Innét jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/audi-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen az Audin

Az általunk ajánlott, időtálló chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 241 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


Audi A4 Tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk egy Quatro hajtású Audit hozott hozzánk egy hiresen rossz TSI motorral. Ámde ez a motor 1000km-el ezelött teljesen fel lett ujitva, aminek köszönhetően szépen hozta a katalogus adat közeli értékeket. PPro motoroptimalizálásunk hatására a forgatónyomaték jól érezhetően megemelkedett. Alkatrészvédelmi szempotból a tetejét kevéssé húztuk meg.
Nándor chip tuning miatt jött hozzánk, hogy javítsunk az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt megbízhatóságot.

Audi A4 tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
Az A4 211 PS motorja bőséges betervezett tartalékkal bír, tehát a csiptuning várható haszna számottevő. A motor jól érezhetően chiptuningolható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


A 2.0 TFSI optimalizálás megrendelésekor érdemes tájékozódni melyik műhelyhez mész, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, eredménye, ára brutálisan változatos!

A kocsid 211 lovas motorjának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül tönkre tehető egy igénytelenül kivitelezett tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett csiptuninggal vagy Audi tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Nándor szempontjainak megfelelő Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott az Audi állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

Az Audi tuning, Stage1 eredménye ezen a 2.0 TFSI erőforráson: +7% (+14 Ps) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +16% (+54 Nm) fokozódásával . Az Audit 229 Ps és 390 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin autóknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Audi A4 2.0 TFSI 211 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Audi és habár ügyfeleink kérései van, hogy hasonlók azért elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes tuningunk kimenete eltér, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, valaki meg óvatosabbra számít. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit mutat.

audi-a4-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett kocsid maximális biztonságban tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai eljárásaink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Audit diagoztunk, írtunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban elég sokszor közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Audi #A4 #tuning #TFSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 2.0 TFSI (155 kW / 211 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 2.0 TFSI 211 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 2.0 TFSI 211 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 2.0 TFSI motor pár teljesítménymérésünk

  • Audi 2.0 TFSI 211 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Audi 2.0 TFSI más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI 211 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 2.0 TFSI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Audi 2.0 TFSI 211 LE tuning referenciák

  • Audi 2.0 TFSI 211 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Audi 2.0 TFSI chiptuning referenciák

  • Audi 2.0 TFSI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Audi A4 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!