Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 3.0 V6 TDI (150 kW / 204 LE) referencia

Audi A4 3.0 V6 204 LE 2005 Prémium Pro hangolás


Audi A4 csippelés a 240000 kilométert futott 16 éves 204 lóerős 3.0 V6 Audin, amely Bácsalmás térségéből érkezett optimalizálás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt esetekben a remap eredménye jól érezhető, de a váltó vesztesége, karakterisztikája torzíthatja a képet.


audi-a4-tuning-3-0-v6-204

Audi A4 adatai

Gyártmány: Audi
Típus: A4
Kivitel: B7 – 2004 – 2008
Motor: 3.0 V6 TDI (150 kW / 204 LE)
Teljesítmény: 204 LE
Forgatónyomaték: 450 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 240000 km
ECU: Bosch EDC16CP34
Motorkód: BKN
Alvázszám: WAUZZZ8E
Gyártási év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét érkezett: Bácsalmás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning kell? Kezdj itt:
Audi tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) emelés ezen az Audin

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 234 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 520 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég feltüntet hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért egyedül Te tartod a hátad.


Audi A4 tuning a Rigotechnél

A tulaj tuning miatt jött a Rigotech-hez, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és előzési képességén. Vágya emellett fogyasztás csökkenés , az erő drasztikus növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Audi A4 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a4/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az A4 204 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő mechanikai tartalékkal rendelkezik, így a tuning várható hozadéka bőséges. A motor jól érezhetően csiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 3.0 V6 tuning megrendelésekor érdemes tájékozódni tuning műhelyhez mész, mivel a szolgáltatások haszna, költsége eltérő!

A géped 204 lovas motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan felrobbantható egy hibás akciós beállítással vagy Audi tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, menete

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő Prémium Pro csippelés megvalósítása. Az elvárás szerinti beállítás néha három verzió alatt lesz kiforrott az Audi egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Stage1 beállításunk eredménye ezen a 3.0 V6 motoron: agresszívebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de elvárható az autó étvágyának érezhető mérséklődése is.

Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel autóknál felesleges sportlégszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Nálunk a megbecsült autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai eljárásaink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Audit teszteltünk, diagoztunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk gyakran feltettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Audi #A4 #tuning #V6 #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A4 tuning » 3.0 V6 TDI (150 kW / 204 LE) referencia

1 Audi A4 tuning 3.0 V6 204 LE néhány referenciánk

  • Audi A4 tuning 3.0 V6 204 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 3.0 V6 motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 V6 teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 V6 204 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 V6 méréseink feltöltése folyamatban...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!