Chiptuning » Audi tuning » Audi A6 tuning » 3.0 TDI (165 kW / 225 LE) referencia

Audi A6 3.0 TDI 225 LE 2004 Prémium Pro csippelés


Audi A6 motoroptimalizálás a 410000 km-t futott 17 éves 225 lóerős 3.0 TDI vezérgépen, amely Pécs térségéből érkezett hozzánk chip tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. CVT váltós esetben a csiptuning eredménye dinamikában, fogyasztásban szokott hasznos lenni.


audi-a6-tuning-3-0-tdi-225

Audi A6 további részletek

Gyártmány: Audi
Típus: A6
Kivitel: C6 – 2004 – 2008
Motor: 3.0 TDI (165 kW / 225 LE)
Teljesítmény: 225 LE
Katalógus nyomaték: 450 Nm
Váltó: CVT
Futásteljesítmény: 410000 km
ECU: Bosch EDC16CP34
Motorkód: BMK
Alvázszám: WAUZZZ4F
Gyártási év: 2004
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Pécs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning kell? Kezdj itt:
Audi tuning

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) növekmény ezen az Audin

A Rigotech által ajánlott durvább igénybevételnél is strapabíró tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 255 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 520 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos ajánl hegyesebb adatokat, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Audi A6 tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos tuning okán érkezett a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és nyomatékán. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a dinamika érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az elvárt megbízhatóságot.

Audi A6 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a6/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az A6 225 lovas motorja és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel van megáldva, emiatt az optimalizálás várható haszna bőséges. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 3.0 TDI (165 kW / 225 LE) motor kellemesen húzható.


A 3.0 TDI remap megrendelésekor tájékozódni kell milyen chip tuningoshoz fordulsz, mivel a beállítások megtérülése, nagyon eltérő!

Szeretett autód 225 lovas erőforrásának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is gyorsan felrobbantható egy összecsapott akciós chiptuninggal vagy akármilyen Audi tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi PPro csippelés kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli az Audi futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és folyamatos diagnosztikai kontroll. Most a tulaj kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette a folyamatot.

A felhúzásunk eredménye ezen a 3.0 TDI erőforráson: agresszívebb gyorsulás és klasszabb dinamika de várható a fogyasztás mérséklődése is.

Köszönjük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Műhelyünkben autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai technikáink , megnyugtató garanciáink biztosítják. Sok hasonló Audit diagoztunk, optimalizáltunk és velük kapcsolatban többször láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Audi #A6 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A6 tuning » 3.0 TDI (165 kW / 225 LE) referencia

1 Audi A6 tuning 3.0 TDI 225 LE néhány referenciánk

  • Audi A6 tuning 3.0 TDI 225 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 3.0 TDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 TDI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 TDI 225 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 3.0 TDI méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány Audi 3.0 TDI 225 LE tuning referenciák

  • Audi 3.0 TDI 225 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Audi 3.0 TDI chiptuning referenciák

  • Audi 3.0 TDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Audi A6 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!