Chiptuning » Audi tuning » Audi TT tuning » 1.8 T 225 LE teljesítménymérés adatok

Audi TT 1.8 T 225 LE 2001 Rigotech Prémium Pro csippelés és dynoAutó adatok

Gyártmány: Audi
Típus / kivitel: TT
Motor: 1.8 T
Teljesítmény: 225 LE
Katalógus nyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év: 2001
Üzemanyag: Benzin
Motorkonfiguráció: Turbó-benzin
Mérés módja: Úton, valós körülmények közt
Mérőszoftver: Insoric

Audi tuning gyártmányoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon kigyűjtve látod a kapcsolódó méréseinket, leírásainkat.
Audi TT 1.8 T 225 LE mérési diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Audi és ugyan a tulajdonosok elvárásai néha hasonlók mégis elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki fölé, más meg óvatosabbra számít. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

Kezdéskor a katalógusadathoz képest erőben -% (- Ps) többletet regisztráltunk a mai Audin. Tehát, 225 LE hide-compare-block1 NM gyári adathoz hasonlítva Diagramról leolvasható LE-t és Diagramról leolvasható NM-t tudott felmutatni a felhúzásunk megkezdésekor.

 

A teljesítménymérés adatai

Mért érkező teljesítmény: Diagramról leolvasható LE
Mért érkező forgatónyomaték: Diagramról leolvasható NM
Mért Rigotech PPro remap teljesítmény: 241 LE (+7% +16LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 371 NM (+-% +-Nm)
Az érkező teljesítmény- és forgatónyomaték értékek az Insoric mérési módszer sajátossága miatt nincsenek számszerűsítve az adatlapon, viszont a diagramról lenézhetők. Itt a teljesítményjavulást a katalógusadathoz viszonyítva adjuk meg.
audi-TT-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.


#Audi #TT #tuning #T #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochart


Néhány további Audi TT tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Audi TT tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Audi TT tuning 1.8 T 225 LE mérések

  • Audi TT tuning 1.8 T 225 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Audi 1.8 T motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Audi tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Audi 1.8 T 225 LE tuning referenciák

  • Audi 1.8 T 225 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Audi 1.8 T chiptuning referenciák

  • Audi 1.8 T chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Audi TT chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Audi tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin esetében oktalan sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. Szívó benzin tuning mellett javítja a légcserét, ezzel az eredményt , emiatt a sportlégszűrő használata a további javulás érdekében jó dolog (de nem feltétlenül szükséges!)


Alufelni

Az alufelni népszerű optikai tuning kiegészíő. Többen nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc