Chiptuning » BMW tuning » BMW 118D tuning » 2.0D 122 LE referencia

BMW 118D chiptuning 2.0 D 122 Ps 2006 Prémium Pro motoroptimalizálás


BMW 118D optimalizálás a 200000 km-t futott 15 éves 122 lóerős 2.0 D vezérgépen, ami Veszprém közeléből érkezett motoroptimalizálás miatt Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a remap eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.


bmw-1-es-sorozat-tuning-118d-122

BMW 118D alapadatok

Gyártmány: BMW
Típus: 118D
Kivitel: E87 – 2004 – 2007
Motor: 2.0D 122 LE
Teljesítmény: 122 LE
Katalógus nyomaték: 280 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C35
Motorkód: M47D20
Alvázszám:
Év: 2006
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Veszprém

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Kezdj itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a BMW-n

A Rigotech által javasolt durvább igénybevételnél is strapabíró motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 152 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 340 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


BMW 118D tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos csiptuning érdekében jött a Rigotech-hez, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a nyomaték érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Egyúttal megtartva az eredeti üzembiztonságot.

BMW 118D tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-1-es-sorozat/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az 118D 122 PS erőforrása számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, emiatt a felhúzás várható haszna jelentős. A motor jól érezhetően hangolható, az élettartam csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0D 122 LE motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 D chippelés előtt jól meg kell nézni melyik chippeshez mész, mivel a remap-ok minősége, megtérülése, brutálisan változatos!

A géped 122 Ps erőforrásának valamint váltójának adottságai ellenére is brutálisan leamortizálható egy összecsapott olcsó csiptuninggal vagy akármilyen BMW tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk szempontjainak megfelelő Rigotech PPro optimalizálás megvalósítása. A tökéletes beállítás néha akár négy verzió tesztelését is igényli a BMW futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Most a tulaj kérésére nem mértük a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll segítette munkánkat.

A Prémium Pro Stage1 beállításunk eredménye ezen a 2.0 D erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és klasszabb dinamika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó étvágyának csökkenése is.

Köszönjük Olivér bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a szeretett autód teljes biztonságban a legjobb kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink garantálják. Számos ehhez hasonló BMW-t teszteltünk, diagoztunk, csiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban elég sokszor láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#BMW #118D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 118D tuning » 2.0D 122 LE referencia

1 BMW 118D tuning 2.0 D 122 LE néhány referenciánk

  • BMW 118D tuning 2.0 D 122 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 2.0 D 122 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 D 122 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 118D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!