Chiptuning » BMW tuning » BMW 320D tuning » 2.0D 163 LE referencia

BMW 320D chiptuning 2.0 D 163 Ps 2007 Prémium Pro csippelés


BMW 320D csiptuning ezen a 240000 kilométert futott 14 éves 163 lovas 2.0 D szekéren, amely tulajdonosa Farmos térségéből jött remap érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chip tuning hatása jól tesztelhető, mérhető.


bmw-3-as-sorozat-tuning-320d-163

BMW 320D további részletek

Gyártmány: BMW
Típus: 320D
Kivitel: E90/E91 – 2005 – 2010
Motor: 2.0D 163 LE
Teljesítmény: 163 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
ECU: Bosch EDC16C31, Bosch EDC16C35, Bosch EDC17, Bosch EDC17C41
Motorkód: M47
Alvázszám: WBAVC310
Év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Farmos

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Kezdj itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a BMW-n

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 183 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hangoztat magasabb adatokat, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért Te fogsz fizetni.


BMW 320D tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chip tuning érdekében látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása emellett fogyasztás csökkenés elérése, a forgatónyomaték meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

BMW 320D lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A 320D 163 lovas erőforrása számottevő mechanikai tartalékkal van megáldva, a csippelés várható haszna nagy. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az üzembiztonság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a 2.0D 163 LE motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 D chiptuning előtt jól meg kell nézni milyen céghez mész, mert a tuningboxok megbízhatósága, megtérülése, díja eltérő!

A géped 163 LE erőforrásának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan felrobbantható egy kezdetleges akciós szolgáltatással vagy bármilyen BMW tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk kérésének megfelelő Prémium Pro tuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a BMW futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta a folyamatot.

A Prémium Pro remapunk eredménye ezen a 2.0 D motoron: közvetlenebb pedálreakció és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint elvárható az autó fogyasztásának csökkenése is.

Köszönjük Csaba bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál nem szükséges sportlégszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Nálunk a szeretett autód teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai technikáink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló BMW-t javítottunk, csiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk gyakran láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#BMW #320D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 320D tuning » 2.0D 163 LE referencia

1 BMW 320D tuning 2.0 D 163 LE néhány referenciánk

  • BMW 320D tuning 2.0 D 163 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 2.0 D 163 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 D 163 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 320D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!