Chiptuning » BMW tuning » BMW 320D tuning » 2.0D 184 LE referencia

BMW 320D chiptuning 2.0 D 184 Ps 2011 Prémium Pro csiptuning


BMW 320D motoroptimalizálás ezen a 180000 km-t futott 10 éves 184 lóerős 2.0 D gépen, amely Szigetszentmiklós térségéből érkezett csiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a csippelés hatása könnyen mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így a vezetési élmény és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a kinyomtatott mérési eredmény. A folyamat elején a katalógushoz képest teljesítményben 18% (-33 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-19Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 10 évet megért BMW-n. Tehát, az autó a 184 Ps 380 NM katalógushoz hasonlítva 151 lovat és 361 Nm-t igazolt vissza a csippelésünk előtt.bmw-3-as-sorozat-tuning-320d-184

BMW 320D alapadatok

Gyártmány: BMW
Típus: 320D
Kivitel: E90/E91 – 2010 – 2011
Motor: 2.0D 184 LE
Teljesítmény: 184 LE
Forgatónyomaték: 380 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 180000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17, Bosch EDC17C41
Motorkód: N47
Alvázszám: WBAUY110
Évjárat: 2011
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Szigetszentmiklós

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-3-as-sorozat-tuning-chiptuning-320d-184

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Akkor kezdd itt:
BMW tuning

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) növekmény ezen a BMW-n

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 200 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 420 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos kiír nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.


BMW 320D Tuning Rigotech technikával

János motoroptimalizálás érdekében jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó a vezetési élményen és előzési képességén. Kérése emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az eredeti élettartamot.

BMW 320D lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A 320D 184 PS motorja és hajtáslánca bőséges betervezett túlméretezéssel van megáldva, ezért a chip tuning várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően húzható, a megbízhatóság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0D 184 LE motor kellemesen húzható.


A 2.0 D csiptuning megrendelésekor meg kell nézni melyik műhelyhez látogatsz, mert a remap-ok minősége, megtérülése, nagyon változatos!

Az autód 184 lóerős erőforrásának és hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan felrobbantható egy hibás tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy akármilyen BMW tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő Prémium Pro csiptuning kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a BMW állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A BMW tuning, optimalizálás eredménye ezen a 2.0 D erőforráson: +25% (+37 lóerő) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +17% (+62 Nm) fokozódásával együtt. Az autót végül 188 Ps és 423 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük János pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sportlégszűrőt betenni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

BMW 320D 2.0 D 184 LE dyno teszt

Ritka, hogy két BMW teljesen egyforma és bár a tulajdonosok elvárásai általánosságban hasonlók ennek ellenére elég nagy a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk mérési eredménye eltér, csak a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, más finomabbra szeretné. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit mutat.

bmw-3-as-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink garantálják. Számos ehhez hasonló BMW-t vizsgáltunk, mértünk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal publikáltuk referenciáinkat, méréseinket.

#BMW #320D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 320D tuning » 2.0D 184 LE referencia

1 BMW 320D tuning 2.0 D 184 LE néhány referenciánk

  • BMW 320D tuning 2.0 D 184 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 2.0 D 184 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 D 184 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 320D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!