Chiptuning » BMW tuning » BMW 318D tuning » 2.0D 136 LE referencia

BMW 318D chiptuning 2.0 D 136 LE 2009 Prémium Pro hangolás


BMW 318D csiptuning ezen a 200000 kilométert futott 12 éves 136 LE-s 2.0 D-n, amely Ózd közeléből érkezett motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csiptuning hatása jól tesztelhető, mérhető.

A tuning folyamata alatt dyno teszteket is csináltunk, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett látható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 6% (-8 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 9% (-27Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 12 éves BMW-n. Tehát, 136 LE 300 NM katalógushoz hasonlítva 128 LE-t és 273 Nm-t hozott a Prémium Pro felhúzásunk előtt.bmw-3-as-sorozat-tuning-318d-136

BMW 318D adatai

Gyártmány: BMW
Típus: 318D
Kivitel: E90/E91 – 2010 – 2011
Motor: 2.0D 136 LE
Teljesítmény: 136 LE
Katalógus nyomaték: 300 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Bosch EDC17
Motorkód: N47
Alvázszám: WBAPN110
Évjárat: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Ózd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-3-as-sorozat-tuning-chiptuning-318d-136

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Akkor kezdd itt:
BMW beállításaink kezdőlapja

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos növekmény ezen a BMW-n

Az általunk javasolt, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 161 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hangoztat magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te fogsz fizetni.


BMW 318D Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája tuning miatt érkezett hozzánk, mivel javítani szeretne autója robbanékonyságán és pedálreakcióján. Kérése emellett fogyasztás csökkenés elérése, a dinamika érezhető javulása mellett. Mégis biztosítva a gyárival azonos megbízhatóságot.

BMW 318D chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. 12 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A 318D 136 PS erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai tartalékkal van megáldva, ezért a csippelés várható haszna durva. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, az üzembiztonság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0D 136 LE motor kellemesen húzható.


A 2.0 D motoroptimalizálás megrendelésekor jól meg kell nézni melyik chippeshez mész, mert a hangolások haszna, költsége hihetetlenül változatos!

A kocsid 136 LE motorjának és hajtásláncának megbízhatósága ellenére is brutálisan leamortizálható egy igénytelenül kivitelezett akciós chippel vagy bármilyen BMW tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő egyedi Rigotech PPro chip tuning kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás néha két lépcsőben kerül finomításra a BMW futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A BMW tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.0 D erőforráson: +25% (+32 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +32% (+88 Nm) fokozódásával . Az autót 160 LE és 361 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sportlégszűrőt használni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

BMW 318D 2.0 D 136 LE mérési diagram

Ritka, hogy két BMW teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései néha egyezést mutatnak azért jelentős a különbség köztük. Szóval minden egyes munkánk dyno tesztje változatos, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, más óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

bmw-3-as-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a szeretett autód maximális biztonságban tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató garanciáink szavatolják. Sok ehhez hasonló BMW-t vizsgáltunk, diagoztunk, optimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről gyakran már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#BMW #318D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 318D tuning » 2.0D 136 LE referencia

1 BMW 318D tuning 2.0 D 136 LE néhány referenciánk

  • BMW 318D tuning 2.0 D 136 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 2.0 D 136 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 D 136 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 318D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!