Chiptuning » BMW tuning » BMW 335i tuning » 3.0i 306 LE referencia

BMW 335i chiptuning 3.0 i 306 lóerő 2006 Prémium Pro motoroptimalizálás


BMW 335i chiptuning a 200000 km-t futott 15 éves 306 lovas 3.0 i vezérgépen, amely tulajdonosa Mezocsat közeléből érkezett optimalizálás kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a remap eredménye jól tesztelhető, mérhető.

A tuning elkészítése közben mértük, ennek köszönhetően a nyomaték és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a megjelenített mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest teljesítményben 9% (-27 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 2% (-9Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 15 éves BMW-n. Szóval, az autó a 306 lóerő 400 NM katalógushoz képest 279 lovat és 391 Nm-t igazolt a tuningunk megkezdésekor.bmw-3-as-sorozat-tuning-335i-n54-306

BMW 335i adatai

Gyártmány: BMW
Típus: 335i
Kivitel: E90/E91 – 2005 – 2010
Motor: 3.0i 306 LE
Katalógus teljesítmény: 306 LE
Katalógus nyomaték: 400 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental MSD80, Siemens/Continental MSD81
Motorkód:
Alvázszám: WBAWB710
Év: 2006
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innét jött: Mezocsat

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-3-as-sorozat-tuning-chiptuning-335i-n54-306

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/bmw-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a BMW-n

A Rigotech által javasolt, durvább igénybevételnél is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 346 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 460 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég feltüntet magasabb értékeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


BMW 335i Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos optimalizálás érdekében jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Vágya emellett kedvezőbb fogyasztás elérése, az erő érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

BMW 335i chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. 15 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A 335i 306 LE-s motorja számottevő betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, a motoroptimalizálás várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően húzható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 3.0i 306 LE motorok kiválóan tuningolhatók, van biztonságos tartalékuk.


A 3.0 i remap megrendelésekor tájékozódni kell melyik műhelyhez látogatsz, mert a beállítások megbízhatósága, haszna, díja brutálisan eltérő!

A géped 306 lovas motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy hibás akciós tuninggal vagy BMW tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech stage1 beállítás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro chip tuning megvalósítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a BMW állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

A BMW tuning, Stage1 eredménye ezen a 3.0 i motoron: +18% (+51 lóerő) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +21% (+81 Nm) növekedésével . Az autót végül 330 Ps és 472 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin motoroknál nem ajánlott sport légszűrő betétet alkalmazni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

BMW 335i 3.0 i 306 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két BMW teljesen egyforma és ugyan ügyfeleink kérései van, hogy egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős a differencia köztük. Így minden egyes projektünk teljesítménymérése eltérő, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, valaki gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

bmw-3-as-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a megbecsült kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai technikáink mellett, egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló BMW-t javítottunk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk elég sokszor közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#BMW #335i #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 335i tuning » 3.0i 306 LE referencia

1 BMW 335i tuning 3.0 i 306 LE néhány referenciánk

  • BMW 335i tuning 3.0 i 306 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 BMW 3.0 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Bmw - Mini csoport 3.0 i teljesítménymérése

  • Bmw - Mini csoport 3.0 i 306 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Bmw - Mini csoport 3.0 i méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány BMW 3.0 i 306 LE tuning referenciák

  • BMW 3.0 i 306 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 3.0 i chiptuning referenciák

  • BMW 3.0 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 335i chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!