Chiptuning » BMW tuning » BMW 428i tuning » 2.0i 245 LE referencia

BMW 428i chiptuning 2.0 i 245 LE 2015 Prémium Pro hangolás


BMW 428i csiptuning a 140000 km-t futott 6 éves 245 LE-s 2.0 i szekéren, amely Dunaföldvár közeléből érkezett tuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. CVT váltóval szerelt esetekben a remap haszna kevésbé érezhető, mint manuális vagy DSG váltó esetén, a folyamatosan változó áttétel miatt.


bmw-4-es-sorozat-gc-tuning-428i-245

BMW 428i alapadatok

Gyártmány: BMW
Típus: 428i
Kivitel: F36 – 2014->
Motor: 2.0i 245 LE
Katalógus teljesítmény: 245 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: CVT
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Bosch MEVD17.2, ZF 8HP
Motorkód: N20B20AA
Alvázszám: WBA4A510
Gyártási év: 2015
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Szívó-benzin
Innét jött: Dunaföldvár

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
BMW beállításaink kezdőlapja

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a BMW-n

Az általunk ajánlott durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 275 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet nagyobb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai károkért egyedül Te tartod a hátad.


BMW 428i tuning Rigotech technikával

A tulajdonos chippelés okán jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés , a nyomaték drasztikus fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva a gyárival azonos megbízhatóságot.

BMW 428i kezdőlapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-4-es-sorozat/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A 428i 245 LE-s motorja és hajtáslánca bőséges betervezett mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, emiatt a csiptuning várható hozadéka számottevő. A motor jól érezhetően hangolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


A 2.0 i chippelés megrendelésekor meg kell nézni melyik chippeshez látogatsz, mivel a chiptuningok haszna, díja nagyon változatos!

Az autód 245 LE erőforrásának valamint hajtásláncának adottságai ellenére is brutálisan felrobbantható egy amatőr olcsó tuninggal vagy akármilyen BMW tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte Norbert elvárásainak megfelelő Prémium Pro csiptuning kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás van, hogy elsőre megvan a BMW állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll. Most a tulaj kérésére nem padoztuk a gépet, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

Az optimalizálásunk eredménye ezen a 2.0 i motoron: élénkebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de visszajelzéseink szerint elvárható a fogyasztás mérséklődése is.

Nagyra értékeljük Norbert pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Szívó-benzin autóknál nem kell sportlégszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

A Rigotech-nél a féltett autód teljes biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó garanciáink biztosítják. Sok hasonló BMW-t teszteltünk, mértünk, írtunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#BMW #428i #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 428i tuning » 2.0i 245 LE referencia

1 BMW 428i tuning 2.0 i 245 LE néhány referenciánk

  • BMW 428i tuning 2.0 i 245 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 BMW 2.0 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Bmw - Mini csoport 2.0 i teljesítménymérése

  • Bmw - Mini csoport 2.0 i 245 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Bmw - Mini csoport 2.0 i méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány BMW 2.0 i 245 LE tuning referenciák

  • BMW 2.0 i 245 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.0 i chiptuning referenciák

  • BMW 2.0 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 428i chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!