Chiptuning » BMW tuning » BMW 530D tuning » 3.0D 218 LE referencia

BMW 530D chiptuning 3.0 D 218 Ps 2005 Prémium Pro csiptuning


BMW 530D csiptuning ezen a 350000 kilométert futott 16 éves 218 lóerős 3.0 D BMW-n, amely Harka mellől érkezett csippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a stage1 beállítás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, így a menetdinamika és pedálreakció javulása mellett kézzelfogható, kiértékelhető a nyomtatott mérési eredmény. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest erőben 2% (-5 Ps) elmaradást, nyomatékban 2% (-8Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 16 évet megért BMW-n. Tehát, 218 lóerő 500 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 213 lovat és 492 Nm-t igazolt a tuningunk előtt.bmw-5-os-sorozat-tuning-530d-218

BMW 530D adatai

Gyártmány: BMW
Típus: 530D
Kivitel: E60/61 – 2003 – 2010
Motor: 3.0D 218 LE
Teljesítmény: 218 LE
Forgatónyomaték: 500 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 350000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16C31
Motorkód: 306D2
Alvázszám: WBANJ710
Gyártási év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Harka

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-5-os-sorozat-tuning-chiptuning-530d-218

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Kezdj itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a BMW-n

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 248 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 560 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos hangoztat magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te felelsz.


BMW 530D Tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chip tuning érdekében jött hozzánk, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és pedálreakcióján. Elvárása emellett kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a rugalmasság érezhető javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárt megbízhatóságot.

BMW 530D chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-5-os-sorozat/

Gyakori, hogy ilyen magas futásteljesítménynél az autó nem tudja már a gyári paramétereket, így nem elvárható hogy a chiptuningra is tökéletesen reagáljon, de szerencsére vannak kivételek is. 16 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
Az 530D 218 PS motorja és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, ennek köszönhetően a csiptuning várható haszna bőséges. A motor jól érezhetően chippelhető, az élettartam sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 3.0D 218 LE motor kellemesen húzható.


A 3.0 D motoroptimalizálás alkalmával jól meg kell nézni milyen chip tuningoshoz mész, mert a szolgáltatások megtérülése, díja brutálisan változatos!

A géped 218 lóerős erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan túlhúzható egy útszéli akciós chiptuninggal vagy BMW tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro remap kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a BMW állapotának és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

A BMW tuning, chippelés eredménye ezen a 3.0 D erőforráson: +22% (+46 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +16% (+77 Nm) növekedésével együtt. Az autót közös tesztkör után 259 Ps és 569 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében oktalan sportlégszűrőt betenni mivel az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

BMW 530D 3.0 D 218 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma BMW és habár a tulajdonosok elvárásai valamikor egyezést mutatnak azért jelentős a különbség köztük. Emiatt minden egyes tuningunk kimenete egyedi, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, megint más óvatosabbra számít. Egyeseknek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit tud.

bmw-5-os-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a megbecsült kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató garanciáink garantálják. Sok ehhez hasonló BMW-t diagnosztizáltunk, chiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és ezekről többször feltettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#BMW #530D #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 530D tuning » 3.0D 218 LE referencia

1 BMW 530D tuning 3.0 D 218 LE néhány referenciánk

  • BMW 530D tuning 3.0 D 218 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 3.0 D 218 LE tuning referenciák

  • BMW 3.0 D 218 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 3.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 3.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 530D chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!