Chiptuning » BMW tuning » BMW X6 tuning » 3.0D 258 LE referencia

BMW X6 chiptuning 3.0 D 258 lóerő 2018 Prémium Pro motoroptimalizálás


BMW X6 csippelés a 240000 km-t futott 3 éves 258 LE-s 3.0 D szekéren, ami Hauzenberg közeléből jött hozzánk chip tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Automata váltóval szerelt esetben az optimalizálás eredménye jól érezhető, de a váltó tehetetlensége néha elvesz az élményből.

Természetes, hogy a tuning alatt mértük, ezért az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett látható, kiértékelhető a nyomtatott dyno teszt. A folyamat elején a gyári ígérethez képest teljesítményben 2% (4 LE) többletet, nyomatékban 2% (-11Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 3 éves BMW-n. Így, az autó a 258 LE 560 NM katalógushoz viszonyítva 262 LE-t és 549 Nm-t tudott a Prémium Pro optimalizálásunk előtt.bmw-x6-tuning-3-0-d-258

BMW X6 részletek

Gyártmány: BMW
Típus: X6
Kivitel: F16 – 2014 – 2018
Motor: 3.0D 258 LE
Teljesítmény: 258 LE
Forgatónyomaték: 560 Nm
Váltó: Automata
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C56, ZF 8HP70
Motorkód: N57
Alvázszám: WBAKV210
Évjárat: 2018
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen jött: Hauzenberg

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Kezdj itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a BMW-n

Az általunk javasolt, még agresszívebb használat esetén is időtálló chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 278 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 620 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég feltüntet hegyesebb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő alkatrész szintű meghibásodásokért Te felelsz.


BMW X6 Tuning Rigotech technikával

Egyenesen Németországból, idén már 3. autójával érkezett hozzánk ügyfelünk. Hatalmas megtiszteltetés, hogy ismét mi vehettük kezelésbe a korábbi szinte új autóit és moat ez az X6 BMW-t! A tartósság jegyében ezúttal egy óvatosabb finombeállítás volt a kérés, eddig sem ment rosszul, de így már tökéletes! Köszönjük!
Az autó gazdája chip tuning okán látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és nyomatékán. Kérése egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a nyomaték érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis szem előtt tartva a gyárival azonos megbízhatóságot.

BMW X6 lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-x6/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. Köszönjük a bizalmat, hogy kezelésbe vehettük ezt a szinte új garanciális autót.
Az X6 258 PS motorja és hajtáslánca jelentős betervezett mechanikai túlméretezéssel bír, tehát a stage1 beállítás várható eredménye számottevő. A motor jól érezhetően chiptuningolható, az elvárt futásteljesítmény sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 3.0D 258 LE motor kellemesen húzható.


A 3.0 D remap előtt meg kell nézni kihez látogatsz, mert a chiptuningok eredménye, brutálisan eltérő!

A kocsid 258 lovas erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül tönkre tehető egy összecsapott akciós chiptuninggal vagy bármilyen BMW tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro csiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a BMW egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A BMW tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 3.0 D motoron: +14% (+37 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +11% (+61 Nm) fokozódásával együtt. Az autót végül 299 lóerő és 610 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Miklós bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

BMW X6 3.0 D 258 LE dyno teszt

Ritka, hogy két BMW teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése egyedi, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, valaki gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit tud.

bmw-x6-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett autód maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló BMW-t teszteltünk, diagoztunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal megmutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#BMW #X6 #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW X6 tuning » 3.0D 258 LE referencia

1 BMW X6 tuning 3.0 D 258 LE néhány referenciánk

  • BMW X6 tuning 3.0 D 258 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

2 Még néhány BMW 3.0 D 258 LE tuning referenciák

  • BMW 3.0 D 258 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 3.0 D chiptuning referenciák

  • BMW 3.0 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW X6 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!