Chiptuning » Fiat tuning » Fiat Doblo tuning » 1.4 T-Jet (88 kW / 120 LE) referencia

Fiat Doblo chiptuning 1.4 T-Jet 120 Ps 2019 Prémium Pro csippelés


Fiat Doblo chippelés ezen az 5000 kilométert futott 2 éves 120 LE-s 1.4 T-Jet gépen, amely tulajdonosa Pécs közeléből jött chippelés kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a felhúzás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt lemértük, ezért a vezetési élmény és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, analizálható a megjelenített teljesítménymérés. Érkezéskor a specifikációhoz képest teljesítményben 0% (0 Ps) többletet, forgatónyomatékban 2% (-4Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 2 évet megért Fiaton. Szóval, az autó a 120 Ps 206 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 120 lovat és 202 Nm-t tudott a Prémium Pro Stage1 beállításunk megkezdésekor.fiat-doblo-tuning-1-4-t-jet-120

Fiat Doblo adatai

Gyártmány: Fiat
Típus: Doblo
Kivitel: 2015 ->
Motor: 1.4 T-Jet (88 kW / 120 LE)
Katalógus teljesítmény: 120 LE
Katalógus nyomaték: 206 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 5000 km
ECU: Bosch ME17.3.0
Motorkód: 198A4000
Alvázszám: ZFA26300
Gyártási év: 2019
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Turbó-benzin
Ahonnan érkezett: Pécs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

fiat-doblo-tuning-chiptuning-1-4-t-jet-120

Neked is pont ilyen Fiatod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Fiat tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
Fiat tuning

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Fiaton

A Rigotech által javasolt, még agresszívebb használat esetén is időtálló chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 140 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 236 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok műhely ajánl magasabb értékeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért egyedül Te fogsz fizetni.


Fiat Doblo Tuning a Rigotech műhelyében

Attila tuning érdekében jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, a nyomaték meggyőző javítása , az autó használhatóságának javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyárival azonos élettartamot.

Fiat Doblo chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/fiat-doblo/

Ez az autó olyan friss, hogy még a lakk sem kötött meg rajta. Köszönjük a bizalmat, hogy kezelésbe vehettük ezt a szinte új garanciális autót.
A Doblo 120 lóerős erőforrása jelentős betervezett tartalékkal rendelkezik, emiatt a chippelés várható eredménye jelentős. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.4 T-Jet motoroptimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni melyik műhelyhez mész, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, ára brutálisan eltérő!

Az autód 120 LE erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is brutálisan kinyírható egy amatőr akciós chippel vagy akármilyen Fiat tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning megvalósítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Fiat futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Fiat tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.4 T-Jet motoron: +13% (+15 lóerő) teljesítménytöbblet, a forgatónyomaték +23% (+46 Nm) javulásával . Az autót végül közös tesztkör után 135 LE és 248 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbó-benzin autóknál nem kell sport betétszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Fiat Doblo 1.4 T-Jet 120 LE dyno teszt

FONTOS! Nincs két egyforma Fiat és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók mégis jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes projektünk teljesítménymérése eltérő, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más alá kéri. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mire képes.

fiat-doblo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett autód maximális biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink biztosítják. Sok hasonló Fiatot diagnosztizáltunk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk többször már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Fiat #Doblo #tuning #T-Jet #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Fiat tuning » Fiat Doblo tuning » 1.4 T-Jet (88 kW / 120 LE) referencia

1 Fiat Doblo tuning 1.4 T-Jet 120 LE néhány referenciánk

  • Fiat Doblo tuning 1.4 T-Jet 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Fiat 1.4 T-Jet motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 1.4 T-Jet teljesítménymérése

  • Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 1.4 T-Jet 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 1.4 T-Jet méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Fiat tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Fiat 1.4 T-Jet 120 LE tuning referenciák

  • Fiat 1.4 T-Jet 120 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Fiat 1.4 T-Jet chiptuning referenciák

  • Fiat 1.4 T-Jet chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Fiat Doblo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Fiat tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!