Chiptuning » Fiat tuning » Fiat Freemont tuning » 2.0 JTDm (125 kW / 170 LE) referencia

Fiat Freemont chiptuning 2.0 JTDm 170 lóerő 2012 Prémium Pro motoroptimalizálás


Fiat Freemont csiptuning a 100000 kilométert futott 9 éves 170 lovas 2.0 JTDm Fiaton, amely Harta közeléből ugrott át csippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a chiptuning eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, ezért az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett látható, analizálható a nyomtatott mérési eredmény. Megérkezésekor a specifikációhoz képest teljesítményben 1% (-1 lóerő) elmaradást, nyomatékban 0% (-1Nm) többletet mértünk az aktuális 9 évet megért Fiaton. Tehát, 170 lóerő 360 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 169 lovat és 359 Nm-t mutatott a chip tuningunk megkezdésekor.fiat-freemont-tuning-2-0-jtdm-170

Fiat Freemont adatai

Gyártmány: Fiat
Típus: Freemont
Kivitel: 2012 ->
Motor: 2.0 JTDm (125 kW / 170 LE)
Katalógus teljesítmény: 170 LE
Forgatónyomaték: 360 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
ECU: Bosch EDC17C49
Motorkód: JMY5AA
Alvázszám: 3C4PFABY
Év: 2012
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan jött: Harta

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Fiatod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Fiat tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/fiat-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos emelés ezen a Fiaton

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is időtálló chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 420 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl magasabb adatokat, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért Te tartod a hátad.


Fiat Freemont Tuning Rigotech technikával

Ügyfekünk tuning miatt látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója dinamikáján és előzési képességén. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, az erő meggyőző javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Egyúttal biztosítva az eredeti üzembiztonságot.

Fiat Freemont oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/fiat-freemont/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
A Freemont 170 lovas motorja és hajtáslánca bőséges mechanikai túlméretezéssel van megáldva, tehát a tuning várható eredménye számottevő. A motor kiváló eredménnyel csiptuningolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0 JTDm (125 kW / 170 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 JTDm optimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni milyen csippeshez fordulsz, mert a chiptuningok megbízhatósága, eredménye, ára hihetetlenül változatos!

A kocsid 170 lóerős motorjának és hajtásláncának tartalékai ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy benzinkúton feltöltött akciós beállítással vagy akármilyen Fiat tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Jenő elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro motoroptimalizálás kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Fiat egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a mérőpad használata és műszeres kontroll.

A Fiat tuning, remap eredménye ezen a 2.0 JTDm motoron: +17% (+28 LE) teljesítménytöbblet, a nyomaték +23% (+83 Nm) fokozódásával . Az autót 197 Ps és 442 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel esetében nem szükséges sportlégszűrőt alkalmazni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Fiat Freemont 2.0 JTDm 170 LE mérési diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Fiat és habár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, csak a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, megint más óvatosabbra számít. Valakinek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

fiat-freemont-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett autód maximális biztonságban tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Sok hasonló Fiatot teszteltünk, diagoztunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban elég sokszor publikáltuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Fiat #Freemont #tuning #JTDm #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Fiat tuning » Fiat Freemont tuning » 2.0 JTDm (125 kW / 170 LE) referencia

1 Fiat Freemont tuning 2.0 JTDm 170 LE néhány referenciánk

  • Fiat Freemont tuning 2.0 JTDm 170 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Fiat 2.0 JTDm motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 2.0 JTDm teljesítménymérése

  • Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 2.0 JTDm 170 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Fiat - Alfa - Lancia - Maserati csoport 2.0 JTDm méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Fiat tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Fiat 2.0 JTDm 170 LE tuning referenciák

  • Fiat 2.0 JTDm 170 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Fiat 2.0 JTDm chiptuning referenciák

  • Fiat 2.0 JTDm chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Fiat Freemont chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Fiat tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!