Chiptuning » Ford tuning » Ford Fiesta tuning » 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) referencia

Ford Fiesta 1.6 TDCi 95 LE 2014 Prémium Pro beállítás


Ford Fiesta csippelés ezen a 96932 km-t futott 7 éves 95 LE-s 1.6 TDCi szekéren, amely tulajdonosa Budapest közeléből ugrott át hozzánk Stage1 beállítás miatt Siófokra, a Rigotech Chiptuning kiemelt partneréhez. Kézi váltós esetekben a motoroptimalizálás eredménye jól tesztelhető, mérhető.


ford-fiesta-tuning-1-6-tdci-95

Ford Fiesta specifikáció

Gyártmány: Ford
Típus: Fiesta
Kivitel: Mk7 – 2013 – 2017
Motor: 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE)
Katalógus teljesítmény: 95 LE
Forgatónyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 96932 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C10
Motorkód: T3JA
Alvázszám:
Év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen a Fordon

Az általunk javasolt még agresszívebb használat esetén is biztonságos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 120 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 250 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért csak Te tartod a hátad.


Ford Fiesta tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfelünk kérése egy biztonságos egydi beállítás volt, amivel az autó szélesebb tartományban adja le a szükséges nyomatékot a napi használat során. A Fiesta chiptuning eredménye mehozta a várva várt eredményt, immár egy egész kellemesen autózható kis Forddal távozott elégedetten.
A tulaj stage1 beállítás okán jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk autója dinamikáján és nyomatékán. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése, a dinamika érezhető javulása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyárival azonos üzembiztonságot.

Ford Fiesta oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-fiesta/

Beállításaink legjobb célpontjai az ehhez hasonló 70-100e km futás körüli fiatal és jó állapotú autók. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Fiesta 95 LE-s erőforrása bőséges betervezett mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, ezért a chippelés várható hozadéka számottevő. A motor tökéletes eredménnyel csiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben az 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.6 TDCi remap alkalmával tájékozódni kell milyen chippeshez mész, mert a remap-ok megbízhatósága, megtérülése, díja nagyon eltérő!

A géped 95 lóerős motorjának és hajtásláncának adottságai ellenére is gyorsan leamortizálható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy bármilyen Ford tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, lépései

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte Ádám elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro remap kialakítása. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Ford futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll. Most Ügyfelünk kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A csippelésünk eredménye ezen az 1.6 TDCi erőforráson: élénkebb gyorsulás és dinamikusabb gyorsulás de visszajelzéseink szerint elvárható az autó fogyasztásának csökkenése is.

Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Műhelyünkben a megbecsült kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai eljárásaink mellett, biztonságot adó garanciáink biztosítják. Elég sok hasonló Fordot vizsgáltunk, diagoztunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban több alkalommal már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Fiesta #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Fiesta tuning » 1.6 TDCi (70 kW / 95 LE) referencia

1 Ford Fiesta tuning 1.6 TDCi 95 LE néhány referenciánk

  • Ford Fiesta tuning 1.6 TDCi 95 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!