Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0i 16v (107 kW / 145 LE) referencia

Ford Mondeo chiptuning 2.0 i 145 lóerő 2003 Prémium Pro Stage1


Ford Mondeo motoroptimalizálás a 180000 km-t futott 18 éves 145 LE-s 2.0 i vezérgépen, amely tulajdonosa Pécs mellől érkezett chiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a remap eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.


ford-mondeo-tuning-2-0-i-145

Ford Mondeo adatai

Gyártmány: Ford
Típus: Mondeo
Kivitel: 2000 – 2007
Motor: 2.0i 16v (107 kW / 145 LE)
Katalógus teljesítmény: 145 LE
Forgatónyomaték: 190 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 180000 km
ECU: Ford EEC-VI
Motorkód:
Alvázszám: WF0WXXGB
Év: 2003
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Ahonnan jött: Pécs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Chiptuning táblázat: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Fordon

Az általunk javasolt durvább igénybevételnél is strapabíró chip paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely kiír magasabb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért Te tartod a hátad.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

Ford Mondeo tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk optimalizálás érdekében látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó dinamikáján és előzési képességén. Vágya emellett fogyasztás csökkenés , a dinamika érezhető növelése mellett. Ugyanakkor biztosítva az eredeti megbízhatóságot.

Ford Mondeo chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-mondeo/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Mondeo 145 LE-s motorja és hajtáslánca a szívó üzem miatt csekély mechanikai túlméretezéssel rendelkezik, tehát a tuning várható eredménye is kevesebb. A motor azért érezhető eredménnyel chippelhető, az elvárt futásteljesítmény csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Szívómotoroknál mindig jobb pedálreakció, dinamikusabb működés kis fordulaton, néha jobb fogyasztás a reális cél a mechanikai adottságok miatt. – sosem a csúcsadatok növelése. Ezek, csak kis mértékben javulnak, néha gyári értéken maradnak.


A 2.0 i motoroptimalizálás alkalmával érdemes tájékozódni melyik chippeshez látogatsz, mivel a chiptuningok megbízhatósága, haszna, hihetetlenül változatos!

A kocsid 145 Ps erőforrásának valamint váltójának tartalékai ellenére is nagyon csúnyán felrobbantható egy rossz tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy akármilyen Ford tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte a tulaj szempontjainak megfelelő egyedi Rigotech PPro optimalizálás megvalósítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor létfontosságú a teljesítménymérés és műszeres kontroll. Most Ügyfelünk kérésére nem mértük az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta a folyamatot.

A motoroptimalizálásunk eredménye ezen a 2.0 i erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és érezhetően dinamikusabb nyomatékkarakterisztika de visszajelzéseink alapján elvárható az autó fogyasztásának érezhető javulása is.

Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Szívó-benzin autóknál további javulás érdekében érdemes (de nem feltétlenül szükséges!) sport betétszűrőt betenni mert a szívó benzines tuningnak jó kiegészítője.

Műhelyünkben a féltett kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Fordot teszteltünk, diagnosztizáltunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Mondeo #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0i 16v (107 kW / 145 LE) referencia

1 Ford Mondeo tuning 2.0 i 145 LE néhány referenciánk

  • Ford Mondeo tuning 2.0 i 145 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Ford 2.0 i motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.0 i teljesítménymérése

  • csoport 2.0 i 145 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.0 i méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.0 i 145 LE tuning referenciák

  • Ford 2.0 i 145 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.0 i chiptuning referenciák

  • Ford 2.0 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Mondeo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!