Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) referencia

Ford Mondeo chiptuning 2.0 TDCi 140 LE 2013 Prémium Pro finomhangolás


Ford Mondeo chippelés a 120000 kilométert futott 8 éves 140 lóerős 2.0 TDCi gépen, amely tulajdonosa Újszilvás térségéből érkezett optimalizálás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a remap eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a kinyomtatott teljesítménymérés. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva erőben 0% (0 Ps) többletet, nyomatékban 1% (4Nm) többletet mértünk a mai 8 évet megért Fordon. Szóval, az autó a 140 Ps 320 NM katalógushoz képest 140 lovat és 324 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro csiptuningunk előtt.ford-mondeo-tuning-2-0-tdci-140

Ford Mondeo további részletek

Gyártmány: Ford
Típus: Mondeo
Kivitel: 2010 – 2014
Motor: 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE)
Katalógus teljesítmény: 140 LE
Forgatónyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Delphi DCM3.5
Motorkód: UFBA
Alvázszám: WF0EXXGB
Év: 2013
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Újszilvás

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-mondeo-tuning-chiptuning-2-0-tdci-140

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is időtálló chip paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég feltüntet hegyesebb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Ford Mondeo Tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk korábban egy 2.0T Aero Saabot használt, és hiányolta azt a robbanékonységot ebből a Fordból. Kiváló és biztonságos eredménnyel tudtunk rajta segíteni, ahogy a mérésen is látod.
Az autó gazdája csippelés miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója robbanékonyságán és előzési képességén. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a forgatónyomaték meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva az eredetivel azonos üzembiztonságot.

Ford Mondeo chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-mondeo/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Mondeo 140 PS erőforrása számottevő mechanikai túlméretezéssel bír, tehát a chip tuning várható hozadéka durva. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDCi chippelés megrendelésekor meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mivel a remap-ok haszna, költsége hihetetlenül változatos!

Szeretett autód 140 lovas erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy kezdetleges akciós remappal vagy akármilyen Ford tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj elvárásainak megfelelő Prémium Pro csiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Ford tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.0 TDCi erőforráson: +15% (+21 LE) teljesítménytöbblet, a nyomaték +16% (+53 Nm) javulásával . A Fordot közös tesztkör után 161 Ps és 377 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt betenni mivel további javulást nem fog hozni.

Ford Mondeo 2.0 TDCi 140 LE dyno teszt

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Ford és bár az ügyfélkérések van, hogy hasonlók ennek ellenére jelentős a szórás köztük. Így minden egyes munkánk kimenete változatos, csak az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, valaki meg gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit tud.

ford-mondeo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a féltett kocsid maximális biztonságban van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink garantálják. Sok hasonló Fordot teszteltünk, diagnosztizáltunk, optimalizáltunk és ezekről többször feltettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Ford #Mondeo #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 140 LE néhány referenciánk

  • Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.0 TDCi 140 LE tuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Mondeo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!