Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) referencia

Ford Mondeo chiptuning 2.0 TDCi 140 Ps 2009 Prémium Pro csippelés


Ford Mondeo remap a 200000 kilométert futott 12 éves 140 lovas 2.0 TDCi vezérgépen, amely Nagyatád térségéből érkezett hozzánk chiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a felhúzás hatása jól tesztelhető, mérhető.

A tuning folyamata alatt mértük, ennek köszönhetően a vezethetőség és pedálreakció javulásán felül bemutatható, analizálható a nyomtatott teljesítménymérés. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva erőben 4% (-5 LE) elmaradást, forgatónyomatékban 2% (5Nm) többletet mértünk az aktuális 12 éves Fordon. Tehát, az autó a 140 Ps 320 NM specifikációhoz képest 135 lovat és 325 Nm-t mutatott a csiptuningunk előtt.ford-mondeo-tuning-2-0-tdci-140

Ford Mondeo alapadatok

Gyártmány: Ford
Típus: Mondeo
Kivitel: 2007 – 2010
Motor: 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
ECU: Delphi DCM3.5
Motorkód: QXBA
Alvázszám: WF0GXXGB
Év: 2009
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Nagyatád

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-mondeo-tuning-chiptuning-2-0-tdci-140

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning érdekel? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Fordon

A Rigotech által ajánlott, strapabíró chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért Te fogsz fizetni.


Ford Mondeo Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos motoroptimalizálás okán látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés , a forgatónyomaték drasztikus javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva az elvárható megbízhatóságot.

Ford Mondeo chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-mondeo/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Mondeo 140 LE-s erőforrása számottevő betervezett mechanikai tartalékkal bír, emiatt a chippelés várható eredménye bőséges. A motor tökéletes eredménnyel chippelhető, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDCi chippelés előtt jól meg kell nézni melyik műhelyhez fordulsz, mivel a hangolások minősége, eredménye, ára változatos!

A géped 140 lovas motorjának valamint hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan leamortizálható egy túlhúzott olcsó remappal vagy bármilyen Ford tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, menete

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Ford állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Ford tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen a 2.0 TDCi motoron: +19% (+26 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +16% (+52 Nm) fokozódásával . A Fordot közös tesztkör után 161 Ps és 377 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál nem kell sport betétszűrőt betenni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Ford Mondeo 2.0 TDCi 140 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nincs két egyforma Ford és habár az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a különbség köztük. Így minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, megint más meg finomabbra szeretné. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

ford-mondeo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai eljárásaink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Elég sok hasonló Fordot vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, chiptuningoltunk és ezekről többször publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Mondeo #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 140 LE néhány referenciánk

  • Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.0 TDCi 140 LE tuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Mondeo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!