Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE) referencia

Ford Mondeo chiptuning 2.0 TDCi 150 LE 2017 Prémium Pro hangolás


Ford Mondeo chiptuning ezen a 140000 km-t futott 4 éves 150 lóerős 2.0 TDCi gépen, amely Paks mellől érkezett hozzánk tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a motoroptimalizálás haszna jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning elkészítése közben lemértük, szóval a menetdinamika és pedálreakció javulásán felül látható, kiértékelhető a kinyomtatott eredmény. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 1% (-2 Ps) elmaradást, nyomatékban 0% (-1Nm) többletet regisztráltunk ezen az aktuális 4 évet megért Fordon. Tehát, 150 Ps 350 NM gyári adathoz képest 148 LE-t és 349 Nm-t hozott a chip tuningunk megkezdésekor.ford-mondeo-tuning-2-0-tdci-150

Ford Mondeo specifikáció

Gyártmány: Ford
Típus: Mondeo
Kivitel: 2015 – 2018
Motor: 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE)
Katalógus teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Delphi DCM6.X
Motorkód:
Alvázszám:
Év: 2017
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Paks

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-mondeo-tuning-chiptuning-2-0-tdci-150

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/ford-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 170 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó mechanikai károkért csak Te felelsz.


Ford Mondeo Tuning Rigotech technikával

László remap okán jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója a vezetési élményen és nyomatékán. Vágya egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a dinamika meggyőző növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az elvárt üzembiztonságot.

Ford Mondeo oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-mondeo/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Mondeo 150 lóerős motorja és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal bír, így a chiptuning várható hozadéka durva. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 TDCi motoroptimalizálás előtt jól meg kell nézni milyen csippeshez mész, mert a szolgáltatások haszna, díja brutálisan eltérő!

Szeretett autód 150 lovas erőforrásának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal leamortizálható egy hibás tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett tuninggal vagy akármilyen Ford tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte László szempontjainak megfelelő Prémium Pro motoroptimalizálás kialakítása. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Ford futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Ford tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 2.0 TDCi motoron: +26% (+38 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +13% (+44 Nm) javulásával . A Fordot közös tesztkör után 186 lóerő és 393 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel esetében oktalan sportlégszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Ford Mondeo 2.0 TDCi 150 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Ford és bár ügyfeleink kérései általánosságban egyezést mutatnak mégis jelentős a differencia köztük. Így minden egyes referenciánk mérési eredménye eltérő, csak a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, megint más meg finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

ford-mondeo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett autód teljes biztonságban van. Ezt a fékpados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok hasonló Fordot teszteltünk, diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal publikáltuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Ford #Mondeo #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE) referencia

1 Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 150 LE néhány referenciánk

  • Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.0 TDCi 150 LE tuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Mondeo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!