Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE) referencia

Ford Mondeo 2.0 TDCi 150 Ps 2017 Prémium Pro csiptuning


Ford Mondeo motoroptimalizálás ezen a 140000 km-t futott 4 éves 150 LE-s 2.0 TDCi szekéren, ami Budapest közeléből érkezett hozzánk chippelés ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csippelés eredménye könnyen mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, ezért az erő és pedálreakció javulásán felül látható, kiértékelhető a kinyomtatott mérés. Megérkezésekor a katalógusadathoz képest teljesítményben 5% (7 Ps) többletet, forgatónyomatékban 8% (29Nm) többletet mértünk ezen a mai 4 éves Fordon. Tehát, az autó a 150 Ps 350 NM katalógushoz hasonlítva 157 lovat és 379 Nm-t mutatott a Prémium Pro csiptuningunk előtt.ford-mondeo-tuning-2-0-tdci-150

Ford Mondeo adatai

Gyártmány: Ford
Típus: Mondeo
Kivitel: 2015 – 2018
Motor: 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: 350 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Delphi DCM6.X
Motorkód: T7CN
Alvázszám: WF0FXXWP
Év: 2017
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

ford-mondeo-tuning-chiptuning-2-0-tdci-150

Neked is pont ilyen Fordod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Ford tuning kell? Akkor kezdd itt:
Ford tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Fordon

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 170 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 410 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég feltüntet magasabb adatokat, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért egyedül Te felelsz.


Ford Mondeo Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos csippelés okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték jól érezhető javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az eredetivel azonos alacsony szervizköltségeket.

Ford Mondeo chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/ford-mondeo/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Mondeo 150 lovas motorja és hajtáslánca bőséges betervezett tartalékkal rendelkezik, emiatt az optimalizálás várható haszna durva. A motor biztonságosan csiptuningolható, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 TDCi csiptuning megrendelésekor meg kell nézni melyik chippeshez mész, mert a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára eltérő!

Az autód 150 lovas motorjának valamint váltójának adottságai ellenére is brutálisan felrobbantható egy összetákolt olcsó tuninggal vagy bármilyen Ford tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro motoroptimalizálás megvalósítása. A tökéletes tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Ford futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Ford tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen a 2.0 TDCi motoron: +25% (+39 LE) teljesítményemelkedés, a nyomaték +8% (+31 Nm) fokozódásával . Az autót 196 Ps és 410 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Gábor Pál bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt betenni mivel további javulást nem fog hozni.

Ford Mondeo 2.0 TDCi 150 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Nincs két egyforma Ford és bár ügyfeleink kérései néha közel állanak egymáshoz azért elég nagy a differencia köztük. Ezért minden egyes projektünk mérési eredménye eltér, kizárólag az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más erősebbre, megint valaki meg óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

ford-mondeo-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a fékpados mérések, diagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló Fordot teszteltünk, diagoztunk, optimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk elég sokszor feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Ford #Mondeo #tuning #TDCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Ford tuning » Ford Mondeo tuning » 2.0 TDCi (110 kW / 150 LE) referencia

1 Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 150 LE néhány referenciánk

  • Ford Mondeo tuning 2.0 TDCi 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Ford tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Ford cikkünk.

2 Még néhány Ford 2.0 TDCi 150 LE tuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciák

  • Ford 2.0 TDCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Ford Mondeo chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Ford tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!