Chiptuning » Renault tuning » Renault Captur tuning » 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) referencia

Renault Captur chiptuning 1.5 DCi 90 Ps 2018 Prémium Pro csiptuning


Renault Captur Stage1 beállítás ezen a 80000 kilométert futott 3 éves 90 lóerős 1.5 DCi vezérgépen, amely Királyegyháza mellől ugrott át csiptuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. DSG váltóval szerelt esetben a tuning haszna jól mérhető. Meg tudjuk csinálni a DSG tuningját is, de ajánlott biztonságos értékeink esetén szükségtelen, mivel alapbeállításon is lekezeli ezt a többletet.


renault-captur-tuning-1-5-dci-90

Renault Captur specifikáció

Gyártmány: Renault
Típus: Captur
Kivitel: 2013 – 2018
Motor: 1.5 DCi (66 kW / 90 LE)
Teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: 220 Nm
Váltó: DSG
Futásteljesítmény: 80000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C84
Motorkód: K9KE
Alvázszám: VF1R8700
Gyártási év: 2018
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Királyegyháza

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

Neked is pont ilyen Renault-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Renault tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Renault beállításaink kezdőlapja

Tuning katalógusunkban biztonságos növekmény ezen a Renault-n

Az általunk javasolt durvább igénybevételnél is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 110 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 270 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely feltüntet magasabb értékeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért egyedül Te fogsz fizetni.


Renault Captur tuning a Rigotechnél

A tulajdonos optimalizálás érdekében érkezett hozzánk, hogy javítsunk autója dinamikáján és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt fogyasztás csökkenés , az erő drasztikus növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az eredeti alacsony szervizköltségeket.

Renault Captur lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/renault-captur/

A legjobb eredményt az ilyen fiatal és keveset futott autókon tudjuk garantálni. Szerintem Ügyfelünk a legjobb döntést hozta, hogy ránk a Rigotechre bízta közel új autójának chiptuningját.
A Captur 90 PS motorja és hajtáslánca bőséges betervezett tartalékkal rendelkezik, tehát a csippelés várható hozadéka bőséges. A motor tökéletes eredménnyel húzható, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.5 DCi remap megrendelésekor jól meg kell nézni milyen céghez látogatsz, mivel a hangolások megbízhatósága, haszna, hihetetlenül változatos!

A kocsid 90 Ps erőforrásának és váltójának tartalékai ellenére is azonnal tönkre tehető egy kezdetleges tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett csiptuninggal vagy bármilyen Renault tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, legtöbbször teljesítménymérés) követte az ügyfekünk elvárásainak megfelelő Prémium Pro chiptuning megvalósítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Renault futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése. Jelen esetben a tulajdonos kérésére nem padoztuk az autót, helyette folyamatos diagnosztikai kontroll támogatta munkánkat.

A Prémium Pro tuningunk eredménye ezen az 1.5 DCi erőforráson: közvetlenebb pedálreakció és klasszabb dinamika de visszajelzéseink szerint mérhető az autó fogyasztásának érezhető mérséklődése is.

Köszönjük Gergely bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál felesleges sportlégszűrőt használni mivel további javulást nem fog hozni.

Nálunk a féltett kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai technikáink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Renault-t teszteltünk, diagoztunk, tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban többször már láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Renault #Captur #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Renault tuning » Renault Captur tuning » 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) referencia

1 Renault Captur tuning 1.5 DCi 90 LE néhány referenciánk

  • Renault Captur tuning 1.5 DCi 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Renault tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Renault 1.5 DCi 90 LE tuning referenciák

  • Renault 1.5 DCi 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Renault 1.5 DCi chiptuning referenciák

  • Renault 1.5 DCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Renault Captur chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Renault tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!