Chiptuning » Renault tuning » Renault Clio tuning » 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) referencia

Renault Clio chiptuning 1.5 DCi 90 Ps 2012 Prémium Pro beállítás


Renault Clio chiptuning ezen a 140000 km-t futott 9 éves 90 LE-s 1.5 DCi gépen, amely tulajdonosa Szekszárd térségéből ugrott át chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a motoroptimalizálás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning alatt lemértük, így a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a számszerűsített mérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz képest erőben 1% (-1 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 3% (-5Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 9 évet megért Renault-n. Szóval, az autó a 90 lóerő 200 NM katalógushoz képest 89 lovat és 195 Nm-t mutatott a chippelésünk megkezdésekor.renault-clio-tuning-1-5-dci-90

Renault Clio alapadatok

Gyártmány: Renault
Típus: Clio
Kivitel: 3 – 2005 – 2012
Motor: 1.5 DCi (66 kW / 90 LE)
Katalógus teljesítmény: 90 LE
Forgatónyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Delphi DCM3.2
Motorkód:
Alvázszám:
Gyártási év: 2012
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Szekszárd

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

renault-clio-tuning-chiptuning-1-5-dci-90

Neked is pont ilyen Renault-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Renault tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/renault-tuning/

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Renault-n

A Rigotech által preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 110 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 240 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningcég kiír magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő mechanikai károkért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Renault Clio Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája csiptuning okán érkezett hozzánk, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva az elvárt üzembiztonságot.

Renault Clio kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/renault-clio/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A Clio 90 LE-s erőforrása jelentős betervezett tartalékkal rendelkezik, emiatt a csippelés várható eredménye jelentős. A motor szuper eredménnyel erősíthető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben az 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.5 DCi motoroptimalizálás alkalmával tájékozódni kell melyik chippeshez mész, mivel a szolgáltatások minősége, haszna, ára hihetetlenül eltérő!

A kocsid 90 LE erőforrásának valamint hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán felrobbantható egy benzinkúton feltöltött akciós beállítással vagy akármilyen Renault tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro motoroptimalizálás kivitelezése. A tökéletes motoroptimalizálás van, hogy elsőre megvan a Renault futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Renault tuning, optimalizálás eredménye ezen az 1.5 DCi erőforráson: +22% (+20 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +22% (+42 Nm) fokozódásával . Az autót végül 109 lóerő és 237 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Dávid pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Renault Clio 1.5 DCi 90 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Renault teljesen egyforma és bár ügyfeleink kérései valamikor egyezést mutatnak mégis jelentős a szórás köztük. Ezért minden egyes referenciánk mérési eredménye eltérő, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki fölé, más gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

renault-clio-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a pados mérések, diagnosztikai technikáink , biztonságot adó együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok ehhez hasonló Renault-t vizsgáltunk, diagoztunk, optimalizáltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk elég sokszor láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Renault #Clio #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Renault tuning » Renault Clio tuning » 1.5 DCi (66 kW / 90 LE) referencia

1 Renault Clio tuning 1.5 DCi 90 LE néhány referenciánk

  • Renault Clio tuning 1.5 DCi 90 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Renault tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Renault 1.5 DCi 90 LE tuning referenciák

  • Renault 1.5 DCi 90 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Renault 1.5 DCi chiptuning referenciák

  • Renault 1.5 DCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Renault Clio chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Renault tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!