Chiptuning » Renault tuning » Renault Laguna tuning » 2.0 DCi (110 kW / 150 LE) referencia

Renault Laguna 2.0 DCi 150 LE 2011 Prémium Pro finomhangolás


Renault Laguna csippelés a 240000 km-t futott 10 éves 150 LE-s 2.0 DCi szekéren, amely Diósjenő közeléből jött hozzánk chip tuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a motoroptimalizálás haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

A tuning előtt és után teljesítménymérést is csináltunk, szóval az erő és fogyasztás javulásán felül bemutatható, analizálható a számszerűsített dyno teszt. A folyamat elején a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 9% (-14 LE) elmaradást, nyomatékban 11% (-38Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 10 évet megért Renault-n. Szóval, az autó a 150 Ps 340 NM specifikációhoz képest 136 LE-t és 302 Nm-t igazolt vissza a Prémium Pro chippelésünk előtt.renault-laguna-tuning-2-0-dci-150

Renault Laguna alapadatok

Gyártmány: Renault
Típus: Laguna
Kivitel: III – 2007 ->
Motor: 2.0 DCi (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16CP33
Motorkód: M9RP
Alvázszám: VF1KTD20
Évjárat: 2011
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Diósjenő

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

renault-laguna-tuning-chiptuning-2-0-dci-150

Neked is pont ilyen Renault-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Renault tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/renault-tuning/

Chiptuning kalkulátor: biztonságos növekmény ezen a Renault-n

A Rigotech által ajánlott, biztonságos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 170 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 400 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz nagyobb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó mechanikai károkért csak Te fogsz fizetni.


Renault Laguna Tuning a Rigotechnél

A tulajdonos csippelés okán jött a Rigotech-hez, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis szem előtt tartva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

Renault Laguna tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/renault-laguna/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
A Laguna 150 PS motorja számottevő betervezett mechanikai tartalékkal bír, ennek köszönhetően az optimalizálás várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


A 2.0 DCi remap alkalmával meg kell nézni milyen chip tuningoshoz mész, mivel a beállítások haszna, díja eltérő!

A kocsid 150 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is azonnal tönkre tehető egy amatőr akciós chippel vagy bármilyen Renault tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro remap kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Renault állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Renault tuning, chippelés eredménye ezen a 2.0 DCi motoron: +28% (+38 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +25% (+77 Nm) fokozódásával . A Renault-t közös tesztkör után 174 lóerő és 379 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Ildikó pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem kell sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Renault Laguna 2.0 DCi 150 LE mérési jegyzőkönyv

FONTOS! Ritka, hogy két Renault teljesen egyforma és bár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk kimenete változatos, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, valaki gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit mutat.

renault-laguna-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód maximális biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló Renault-t javítottunk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Renault #Laguna #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Renault tuning » Renault Laguna tuning » 2.0 DCi (110 kW / 150 LE) referencia

1 Renault Laguna tuning 2.0 DCi 150 LE néhány referenciánk

  • Renault Laguna tuning 2.0 DCi 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Renault 2.0 DCi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 2.0 DCi teljesítménymérése

  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 2.0 DCi 150 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 2.0 DCi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Renault tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Renault 2.0 DCi 150 LE tuning referenciák

  • Renault 2.0 DCi 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Renault 2.0 DCi chiptuning referenciák

  • Renault 2.0 DCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Renault Laguna chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Renault tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!