Chiptuning » Renault tuning » Renault Megane tuning » 1.5 DCi (63 kW / 85 LE) referencia

Renault Megane chiptuning 1.5 DCi 85 lóerő 2007 Prémium Pro hangolás


Renault Megane chiptuning ezen a 280000 kilométert futott 14 éves 85 lóerős 1.5 DCi Renault-n, amely Budapest közeléből jött csiptuning ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a remap hatása könnyen mérhető.

A tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott eredmény. Érkezéskor a specifikációhoz képest teljesítményben 2% (2 Ps) többletet, forgatónyomatékban 1% (2Nm) többletet mértünk az aktuális 14 évet megért Renault-n. Szóval, az autó a 85 LE 200 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 87 LE-t és 202 Nm-t tudott a felhúzásunk megkezdésekor.renault-megane-tuning-1-5-dci-85

Renault Megane alapadatok

Gyártmány: Renault
Típus: Megane
Kivitel: 2 – 2002 – 2008
Motor: 1.5 DCi (63 kW / 85 LE)
Teljesítmény: 85 LE
Katalógus nyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
ECU: Delphi DCM1.2
Motorkód: K9KG724D
Alvázszám: VF1LMSFC
Gyártási év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

renault-megane-tuning-chiptuning-1-5-dci-85

Neked is pont ilyen Renault-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Renault tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/renault-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos növekmény ezen a Renault-n

Az általunk preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos chiptuning paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 105 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 240 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos feltüntet magasabb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért csak Te felelsz.


Renault Megane Tuning a Rigotechnél

Bence chippelés okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és pedálreakcióján. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, az erő érezhető növelése mellett. Mégis garantálva az eredeti üzembiztonságot.

Renault Megane tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/renault-megane/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Megane 85 lovas motorja számottevő betervezett túlméretezéssel rendelkezik, ennek köszönhetően a chip tuning várható haszna bőséges. A motor szuper eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.5 DCi optimalizálás alkalmával meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a hangolások megbízhatósága, eredménye, ára nagyon eltérő!

A géped 85 lóerős motorjának és váltójának tartalékai ellenére is gyorsan tönkre tehető egy amatőr akciós chippel vagy Renault tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Bence elvárásainak megfelelő Rigotech PPro remap kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Renault futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább új autók esetén vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Renault tuning, chippelés eredménye ezen az 1.5 DCi motoron: +16% (+14 Ps) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +17% (+34 Nm) fokozódásával . Az autót 101 Ps és 236 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Bence pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel motoroknál oktalan sport légszűrő betétet használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Renault Megane 1.5 DCi 85 LE mérési jegyzőkönyv

Ritka, hogy két Renault teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések néha egyezést mutatnak azért elég nagy az eltérés köztük. Így minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, csak a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más erősebbre, megint más finomabbra szeretné. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

renault-megane-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai technikáink , megnyugtató garanciáink garantálják. Elég sok ehhez hasonló Renault-t vizsgáltunk, mértünk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban gyakran bemutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Renault #Megane #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Renault tuning » Renault Megane tuning » 1.5 DCi (63 kW / 85 LE) referencia

1 Renault Megane tuning 1.5 DCi 85 LE néhány referenciánk

  • Renault Megane tuning 1.5 DCi 85 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Renault tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Renault tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!