Chiptuning » Renault tuning » Renault Trafic tuning » 1.9 DCi (74 kW / 100 LE) referencia

Renault Trafic chiptuning 1.9 DCi 100 Ps 2005 Prémium Pro hangolás


Renault Trafic csiptuning a 160000 km-t futott 16 éves 100 lóerős 1.9 DCi szekéren, amely Zomba térségéből ugrott át optimalizálás kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél az optimalizálás hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, szóval a menetdinamika és pedálreakció javulása mellett látható, analizálható a megjelenített mérés. A folyamat elején a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 6% (-6 lóerő) elmaradást, nyomatékban 7% (-16Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 16 éves Renault-n. Tehát, 100 LE 240 NM gyári specifikációhoz képest 94 lovat és 224 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro remapunk előtt.renault-trafic-tuning-1-9-dci-100

Renault Trafic részletek

Gyártmány: Renault
Típus: Trafic
Kivitel: 2001 – 2005
Motor: 1.9 DCi (74 kW / 100 LE)
Katalógus teljesítmény: 100 LE
Forgatónyomaték: 240 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC15C2
Motorkód:
Alvázszám: VF1JLNCA
Év: 2005
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Zomba

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

renault-trafic-tuning-chiptuning-1-9-dci-100

Neked is pont ilyen Renault-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Renault tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/renault-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott biztonságos növekmény ezen a Renault-n

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 290 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningcég ajánl nagyobb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai károkért nem ő, hanem Te felelsz.


Renault Trafic Tuning a Rigotech műhelyében

Zoltan tuning okán jött hozzánk, hogy javítsunk autója menetdinamikáján és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság érezhető növelése , az autó használhatóságának javítása mellett. Egyúttal megtartva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Renault Trafic tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/renault-trafic/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Trafic 100 lóerős erőforrása és hajtáslánca jelentős mechanikai tartalékkal bír, ennek köszönhetően a remap várható hozadéka jelentős. A motor szuper eredménnyel chippelhető, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a turbódízelek jó hatékonysággal húzhatók, biztonságosan.


Az 1.9 DCi chiptuning alkalmával meg kell nézni kihez mész, mivel a hangolások megbízhatósága, haszna, díja brutálisan változatos!

A géped 100 Ps motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is azonnal leamortizálható egy kezdetleges tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy Renault tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chip tuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro chippelés kialakítása. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha három verzió alatt lesz kiforrott a Renault futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a mérőpad használata és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Renault tuning, motoroptimalizálás eredménye ezen az 1.9 DCi motoron: +22% (+21 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +21% (+47 Nm) növekedésével együtt. Az autót közös tesztkör után 115 Ps és 271 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Zoltan pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sportlégszűrőt használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Renault Trafic 1.9 DCi 100 LE teljesítménymérés diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Renault és habár ügyfeleink kérései néha közel állanak egymáshoz mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk dyno tesztje változatos, egyedül az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, más meg óvatosabbra számít. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

renault-trafic-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok ehhez hasonló Renault-t teszteltünk, javítottunk, csiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és ezekről többször már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Renault #Trafic #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Renault tuning » Renault Trafic tuning » 1.9 DCi (74 kW / 100 LE) referencia

1 Renault Trafic tuning 1.9 DCi 100 LE néhány referenciánk

  • Renault Trafic tuning 1.9 DCi 100 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Renault 1.9 DCi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.9 DCi teljesítménymérése

  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.9 DCi 100 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.9 DCi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Renault tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Renault 1.9 DCi 100 LE tuning referenciák

  • Renault 1.9 DCi 100 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Renault 1.9 DCi chiptuning referenciák

  • Renault 1.9 DCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Renault Trafic chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Renault tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!