Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Octavia tuning » 1.5 TSI (110 kW / 150 LE) referencia

Skoda Octavia chiptuning 1.5 TSI 150 lóerő 2020 Prémium Pro hangolás


Skoda Octavia Stage1 beállítás ezen az 5000 kilométert futott 1 éves 150 LE-s 1.5 TSI gépen, ami Balassagyarmat közeléből érkezett csiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a felhúzás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, így az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett bemutatható, analizálható a számszerűsített teljesítménymérés. Megérkezésekor a gyári ígérethez viszonyítva erőben 1% (2 Ps) többletet, forgatónyomatékban 2% (4Nm) többletet regisztráltunk a mai 1 évet megért Skodán. Így, az autó a 150 Ps 250 NM gyári specifikációhoz hasonlítva 152 lovat és 254 Nm-t tudott felmutatni a Prémium Pro remapunk megkezdésekor.skoda-octavia-tuning-1-5-tsi-150

Skoda Octavia alapadatok

Gyártmány: Skoda
Típus: Octavia
Kivitel: 2017 – 2019
Motor: 1.5 TSI (110 kW / 150 LE)
Teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 5000 km
ECU: Bosch MG1CS011
Motorkód:
Alvázszám:
Év: 2020
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Innét jött: Balassagyarmat

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Skodád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Skoda tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/skoda-tuning/

Tuning katalógusunkban (nem széthajtós) emelés ezen a Skodán

A Rigotech által preferált, durvább igénybevételnél is biztonságos chiptuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 275 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hirdet nagyobb adatokat, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó esetleges alkatrész szintű károkért Te felelsz.


Skoda Octavia Tuning Rigotech technikával

Ügyfekünk motoroptimalizálás miatt jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték meggyőző javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor megtartva az érkezővel azonos élettartamot.

Skoda Octavia tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/skoda-octavia/

Ez az autó olyan friss, hogy még a lakk sem kötött meg rajta. Ügyfelünk kitüntető bizalmát köszönjük, hogy ránk bízta új, garanciális autójának tuningját.
Az Octavia 150 LE-s erőforrása és hajtáslánca számottevő mechanikai tartalékkal bír, így a remap várható hozadéka nagy. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.5 TSI motoroptimalizálás előtt meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mivel a tuningboxok minősége, haszna, ára nagyon változatos!

A kocsid 150 LE motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán tönkre tehető egy rosszul megírt akciós csiptuninggal vagy akármilyen Skoda tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, lépései

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Ákos elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro remap kialakítása. A tökéletes beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Skoda futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Leginkább ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Skoda tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.5 TSI erőforráson: +7% (+10 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +28% (+70 Nm) javulásával együtt. A Skodát közös tesztkör után 162 Ps és 324 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Ákos pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbó-benzin motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mivel további javulást nem fog hozni.

Skoda Octavia 1.5 TSI 150 LE mérési jegyzőkönyv

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Skoda és ugyan ügyfeleink kérései néha egyezést mutatnak ennek ellenére jelentős a szórás köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltér, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, más gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

skoda-octavia-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink szavatolják. Számos ehhez hasonló Skodát teszteltünk, diagnosztizáltunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Skoda #Octavia #tuning #TSI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Skoda tuning » Skoda Octavia tuning » 1.5 TSI (110 kW / 150 LE) referencia

1 Skoda Octavia tuning 1.5 TSI 150 LE néhány referenciánk

  • Skoda Octavia tuning 1.5 TSI 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Skoda 1.5 TSI motor pár teljesítménymérésünk

  • Skoda 1.5 TSI 150 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Skoda 1.5 TSI más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.5 TSI teljesítménymérése

  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.5 TSI 150 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • VAG (VW-Audi-Seat-Skoda) csoport 1.5 TSI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Skoda tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Skoda tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!