Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki Jimny tuning » 1.5 DDiS (63 kW / 86 LE) referencia

Suzuki Jimny chiptuning 1.5 DDiS 86 LE 2008 Prémium Pro motoroptimalizálás


Suzuki Jimny chip tuning a 140000 km-t futott 13 éves 86 lóerős 1.5 DDiS Suzukin, ami Besenyszög közeléből ugrott át hozzánk optimalizálás miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a chip tuning haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

A tuning alatt dyno teszteket is csináltunk, ezért a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott mérés. Megérkezésekor a specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 8% (-7 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 4% (-7Nm) elmaradást regisztráltunk az aktuális 13 évet megért Suzukin. Tehát, az autó a 86 lóerő 200 NM gyári adathoz viszonyítva 79 lóerőt és 193 Nm-t igazolt vissza a felhúzásunk megkezdésekor.



suzuki-jimny-tuning-1-5-ddis-86

Suzuki Jimny adatai

Gyártmány: Suzuki
Típus: Jimny
Kivitel:
Motor: 1.5 DDiS (63 kW / 86 LE)
Katalógus teljesítmény: 86 LE
Katalógus nyomaték: 200 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
Motorvezérlő: Delphi DCM1.2
Motorkód: K9KD
Alvázszám: JSAFJB53
Évjárat: 2008
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Besenyszög

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

suzuki-jimny-tuning-chiptuning-1-5-ddis-86

Neked is pont ilyen Suzukid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Suzuki tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/suzuki-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Suzukin

A Rigotech által javasolt, durvább igénybevételnél is biztonságos tuning lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 105 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 240 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég hirdet hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Suzuki Jimny Tuning a Rigotechnél

Ügyfekünk csippelés okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó robbanékonyságán és pedálreakcióján. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás , a nyomaték érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor szem előtt tartva az elvárható élettartamot.

Suzuki Jimny chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/suzuki-jimny/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. 13 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Jimny 86 PS motorja és hajtáslánca jelentős betervezett túlméretezéssel bír, ennek köszönhetően a csippelés várható haszna bőséges. A motor biztonságosan chiptuningolható, az élettartam csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Esetünkben az 1.5 DDiS (63 kW / 86 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.5 DDiS motoroptimalizálás alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez fordulsz, mivel a szolgáltatások haszna, díja nagyon eltérő!

Szeretett autód 86 lovas motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy rosszul megírt tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett csiptuninggal vagy bármilyen Suzuki tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, lépései

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos szempontjainak megfelelő egyedi Rigotech PPro csiptuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás néha két lépcsőben kerül finomításra a Suzuki futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Suzuki tuning, remap eredménye ezen az 1.5 DDiS motoron: +13% (+10 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +15% (+29 Nm) fokozódásával együtt. Az autót végül közös tesztkör után 89 Ps és 222 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86 LE teljesítménymérés diagram

Ritka, hogy két Suzuki teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős a differencia köztük. Emiatt minden egyes referenciánk dyno tesztje egyedi, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, valaki óvatosabbra számít. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mit mutat.

suzuki-jimny-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, megnyugtató garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló Suzukit vizsgáltunk, javítottunk, csiptuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és róluk több alkalommal már láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Suzuki #Jimny #tuning #DDiS #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Suzuki tuning » Suzuki Jimny tuning » 1.5 DDiS (63 kW / 86 LE) referencia

1 Suzuki Jimny tuning 1.5 DDiS 86 LE néhány referenciánk

  • Suzuki Jimny tuning 1.5 DDiS 86 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Suzuki 1.5 DDiS motor pár teljesítménymérésünk

  • Suzuki 1.5 DDiS 86 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Suzuki 1.5 DDiS más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.5 DDiS teljesítménymérése

  • csoport 1.5 DDiS 86 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.5 DDiS méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Suzuki tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Suzuki 1.5 DDiS 86 LE tuning referenciák

  • Suzuki 1.5 DDiS 86 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Suzuki 1.5 DDiS chiptuning referenciák

  • Suzuki 1.5 DDiS chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Suzuki Jimny chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Suzuki tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc



Jártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!