Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) referencia

Toyota Avensis 2.0 D-4D 124 Ps 2014 Prémium Pro hangolás


Toyota Avensis chip tuning ezen a 100000 km-t futott 7 éves 124 lóerős 2.0 D-4D gépen, amely Drávacsepely közeléből érkezett chip tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél az optimalizálás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, szóval az erő és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a nyomtatott eredmény. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 5% (-6 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 2% (-6Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 7 évet megért Toyotán. Szóval, az autó a 124 Ps 310 NM gyári specifikációhoz viszonyítva 118 lovat és 304 Nm-t igazolt vissza a chip tuningunk megkezdésekor.toyota-avensis-tuning-2-0-d-4d-124

Toyota Avensis adatai

Gyártmány: Toyota
Típus: Avensis
Kivitel: 2009 – 2015
Motor: 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE)
Teljesítmény: 124 LE
Forgatónyomaték: 310 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
ECU: Denso 275922-022 (CAN)
Motorkód: 1AD
Alvázszám: SB1BD76L
Évjárat: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Drávacsepely

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-avensis-tuning-chiptuning-2-0-d-4d-124

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuning érdekel? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/toyota-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Toyotán

Az általunk javasolt, üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 150 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl hegyesebb növekményeket, amelyeket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó alkatrész szintű károkért csak Te fogsz fizetni.


Toyota Avensis Tuning Rigotech technikával

Sándor tuning okán jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója a vezetési élményen és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték drasztikus javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva az eredeti megbízhatóságot.

Toyota Avensis chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-avensis/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az Avensis 124 lovas erőforrása számottevő betervezett mechanikai tartalékkal bír, tehát a chip tuning várható hozadéka nagy. A motor kiváló eredménnyel chippelhető, a megbízhatóság kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 D-4D remap megrendelésekor érdemes tájékozódni milyen csippeshez látogatsz, mert a beállítások megbízhatósága, haszna, ára nagyon változatos!

A géped 124 lovas motorjának valamint hajtásláncának tartalékai ellenére is gyorsan tönkre tehető egy rosszul megírt olcsó chiptuninggal vagy Toyota tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Rigotech PPro stage1 beállítás kialakítása. A tökéletes tuning néha két lépcsőben kerül finomításra a Toyota egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Toyota tuning, optimalizálás eredménye ezen a 2.0 D-4D motoron: +19% (+22 Ps) teljesítményemelkedés, a nyomaték +25% (+76 Nm) fokozódásával együtt. Az autót közös tesztkör után 140 Ps és 380 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük ügyfekünk bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mert a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Toyota Avensis 2.0 D-4D 124 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Toyota teljesen egyforma és bár ügyfeleink kérései néha közel állanak egymáshoz azért elég nagy az eltérés köztük. Emiatt minden egyes munkánk mérési eredménye egyedi, csak az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki durvábbra, megint valaki gyengébbre akarja. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

toyota-avensis-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, motordiagnosztikai módszereink , ütős garanciáink biztosítják. Elég sok ehhez hasonló Toyotát mértünk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban többször feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Toyota #Avensis #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Avensis tuning » 2.0 D-4D (91 kW / 124 LE) referencia

1 Toyota Avensis tuning 2.0 D-4D 124 LE néhány referenciánk

  • Toyota Avensis tuning 2.0 D-4D 124 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!