Chiptuning » Volvo tuning » Volvo V60 tuning » 1.6 D2 (85 kW / 115 LE) referencia

Volvo V60 chiptuning 1.6 D2 115 Ps 2012 Prémium Pro motoroptimalizálás


Volvo V60 chiptuning a 200000 km-t futott 9 éves 115 lóerős 1.6 D2 gépen, amely Csömör térségéből érkezett remap érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a chippelés hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Természetes, hogy a tuning alatt teljesítménymérést is csináltunk, így az erő és fogyasztás javulása mellett látható, analizálható a számszerűsített mérési eredmény. Érkezéskor a katalógusadathoz képest teljesítményben 10% (-12 Ps) elmaradást, nyomatékban 6% (-16Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 9 évet megért Volvón. Tehát, az autó a 115 Ps 270 NM katalógushoz hasonlítva 103 lovat és 254 Nm-t igazolt vissza a chip tuningunk előtt.volvo-v60-tuning-1-6-d2-115

Volvo V60 alapadatok

Gyártmány: Volvo
Típus: V60
Kivitel: 2010 – 2014
Motor: 1.6 D2 (85 kW / 115 LE)
Teljesítmény: 115 LE
Katalógus nyomaték: 270 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental SID807
Motorkód: D4162T4
Alvázszám: YV1FW84A
Gyártási év: 2012
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innen érkezett: Csömör

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

volvo-v60-tuning-chiptuning-1-6-d2-115

Neked is pont ilyen Volvód van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Volvo tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/volvo-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) emelés ezen a Volvón

Az általunk preferált, még agresszívebb használat esetén is üzembiztos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 135 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 310 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok műhely ajánl nagyobb értékeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


Volvo V60 Tuning Rigotech technikával

Tibor csiptuning érdekében érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne az autó a vezetési élményen és nyomatékán. Vágya egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető javulása mellett. Egyúttal szem előtt tartva az elvárt alacsony szervizköltségeket.

Volvo V60 lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/volvo-v60/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
A V60 115 lóerős erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett túlméretezéssel bír, ennek köszönhetően a csippelés várható hozadéka bőséges. A motor kiváló eredménnyel erősíthető, az élettartam csökkenése nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek az 1.6 D2 (85 kW / 115 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.6 D2 chippelés alkalmával jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mert a tuningboxok minősége, haszna, igen eltérő!

A kocsid 115 lóerős erőforrásának valamint váltójának adottságai ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy igénytelenül kivitelezett akciós chippel vagy Volvo tuning box beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos kérésének megfelelő egyedi PPro motoroptimalizálás kivitelezése. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy akár négy verzió tesztelését is igényli a Volvo egyediségének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén elengedhetetlen a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Volvo tuning, chippelés eredménye ezen az 1.6 D2 motoron: +18% (+19 lóerő) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +17% (+43 Nm) javulásával együtt. A Volvot közös tesztkör után 122 Ps és 297 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Tibor bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport légszűrő betétet alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Volvo V60 1.6 D2 115 LE eredménye mérőpadon

FONTOS! Ritka, hogy két Volvo teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések valamikor hasonlók azért elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes tuningunk kimenete változatos, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki fölé, más óvatosabbra számít. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

volvo-v60-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett autód maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai technikáink mellett, megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Számos hasonló Volvot vizsgáltunk, diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk és róluk többször közzétettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Volvo #V60 #tuning #D2 #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Volvo tuning » Volvo V60 tuning » 1.6 D2 (85 kW / 115 LE) referencia

1 Volvo V60 tuning 1.6 D2 115 LE néhány referenciánk

  • Volvo V60 tuning 1.6 D2 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volvo 1.6 D2 motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 1.6 D2 teljesítménymérése

  • csoport 1.6 D2 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 1.6 D2 méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Volvo tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Volvo cikkünk.

2 Még néhány Volvo 1.6 D2 115 LE tuning referenciák

  • Volvo 1.6 D2 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volvo 1.6 D2 chiptuning referenciák

  • Volvo 1.6 D2 chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volvo V60 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volvo tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!