Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

Audi A3 1.9 TDI 105 lóerő 2007 Prémium Pro hangolás


Audi A3 chippelés ezen a 240000 kilométert futott 14 éves 105 LE-s 1.9 TDI Audin, amely Bócsa közeléből jött chippelés érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a remap eredménye jól tesztelhető, mérhető.

A tuning előtt és után mértük, szóval a vezetési élmény és fogyasztás javulása mellett látható, kiértékelhető a kinyomtatott teljesítménymérés. Érkezéskor a specifikációhoz viszonyítva teljesítményben 3% (3 Ps) többletet, nyomatékban 8% (20Nm) többletet regisztráltunk a mai 14 évet megért Audin. Tehát, az autó a 105 Ps 250 NM gyári adathoz viszonyítva 108 lovat és 270 Nm-t hozott a felhúzásunk megkezdésekor.audi-a3-tuning-1-9-tdi-105

Audi A3 alapadatok

Gyártmány: Audi
Típus: A3
Kivitel: 8P – 2003 – 2008
Motor: 1.9 TDI (77 kW / 105 LE)
Teljesítmény: 105 LE
Katalógus nyomaték: 250 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 240000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC16U1
Motorkód: R4
Alvázszám: WAUZZZ8P
Év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Bócsa

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

audi-a3-tuning-chiptuning-1-9-tdi-105

Neked is pont ilyen Audid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Audi tuning kell? Kezdj itt:
Audi tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) növekmény ezen az Audin

A Rigotech által ajánlott, durvább igénybevételnél is strapabíró motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 310 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok műhely ajánl nagyobb növekményeket, amelyeket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Audi A3 Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos csiptuning érdekében jött a Rigotech-hez, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és nyomatékán. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás , a nyomaték meggyőző javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva az eredeti üzembiztonságot.

Audi A3 tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/audi-a3/

200e km feletti futásnál nem csak az autó hatékonysága, de sokszor a tuningé is csökken. Valamikor biztonságos kereteken belül nem tudjuk hozni az ígéretet, ilyenkor mechanikai átvizsgálás, korommentesítés, egyéb szerviz szükséges a tökéletes eredményhez. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
Az A3 105 Cv-s erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett túlméretezéssel bír, tehát a remap várható hozadéka durva. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, az élettartam csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.9 TDI motoroptimalizálás alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez mész, mert a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, díja eltérő!

Szeretett autód 105 LE erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is gyorsan kinyírható egy igénytelenül kivitelezett akciós remappal vagy akármilyen Audi tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, menete

A Rigotech-nél a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Dávid elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha két lépcsőben kerül finomításra az Audi futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor létfontosságú a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

Az Audi tuning, Stage1 eredménye ezen az 1.9 TDI motoron: +28% (+30 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +-6% (+-15 Nm) javulásával együtt. Az Audit közös tesztkör után 138 Ps és 255 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Dávid pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem szükséges sportlégszűrőt betenni mivel további javulást nem fog hozni.

Audi A3 1.9 TDI 105 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Audi teljesen egyforma és habár ügyfeleink elvárásai valamikor egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy az eltérés köztük. Szóval minden egyes munkánk teljesítménymérése változatos, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más fölé, megint valaki gyengébbre akarja. Egyeseknek központi kérdés a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mit mutat.

audi-a3-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a szeretett kocsid maximális biztonságban van. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, biztonságot adó együttműködési lehetőségeink garantálják. Elég sok hasonló Audit diagnosztizáltunk, csiptuningoltunk az 1998 óta eltelt időben és róluk többször közzétettük referenciáinkat, méréseinket.

#Audi #A3 #tuning #TDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Audi tuning » Audi A3 tuning » 1.9 TDI (77 kW / 105 LE) referencia

1 Audi A3 tuning 1.9 TDI 105 LE néhány referenciánk

  • Audi A3 tuning 1.9 TDI 105 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

5 Még több Rigotech Audi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!